ΑΔΜΗΕ: Μεγάλη η βλάβη στη Χαλκιδική

Συνεργεία του ΑΔΜΗΕ από όλη τη χώρα και υπεργολάβοι εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο στη Χαλκιδική. Εκτός λειτουργίας η γραμμή μεταφοράς στον άξονα Μουδανιών - Κασσανδρείας.

ΑΔΜΗΕ: Μεγάλη η βλάβη στη Χαλκιδική

Η πτώση  δύο ιστών υψηλής τάσης στη Διώρυγα της Ποτίδαιας, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που χτύπησαν τη Χαλκιδική, έχει θέσει εκτός λειτουργίας τη Γραμμή  Μεταφοράς 150 kV Μουδανιών - Κασσανδρείας, αναφέρει ο ΑΔΜΗΕ σε ανακοίνωσή του.

Ο  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ κ. Μάνος Μανουσάκης έχει μεταβεί στη Χαλκιδική για να επιβλέψει την επιχείρηση αποκατάστασης, όντας σε συνεχή συνεννόηση με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Καθώς η έκταση της ζημιάς είναι  πολύ μεγάλη, συνεργεία του Διαχειριστή από όλη την Ελλάδα έχουν προστρέξει στο σημείο της βλάβης. Την προσπάθεια συνδράμουν αφιλοκερδώς οι υπεργολάβοι του ΑΔΜΗΕ, διαθέτοντας ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό. Για την προσωρινή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές το ταχύτερο δυνατό,  το υπουργείο Ενέργειας και ο ΑΔΜΗΕ βρίσκονται σε συνεννόηση με όλους τους παράγοντες του κλάδου ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να συνεισφέρουν Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη και γεννήτριες έως ότου επιδιορθωθούν οι βλάβες στη Γραμμή Μεταφοράς.

Ο ΑΔΜΗΕ ζητά συγγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής για την ταλαιπωρία που υφίστανται και θα συνεχίσει να ενημερώνει για την εξέλιξη των εργασιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v