Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δέκα συλλήψεις στο Ηράκλειο για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 21.180 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του τυχερού παιγνίου και 12 ζεύγη κύβοι-ζάρια.

Δέκα συλλήψεις στο Ηράκλειο για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ηράκλειο, δέκα άνδρες ηλικίας από 30 έως 79ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια. Ειδικότερα, στη διάρκεια έρευνας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε κατάστημα ιδιοκτησίας 52χρονης η οποία απουσίαζε, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος, είχε επιτρέψει σε εννέα άτομα τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου των πεσών (κύβοι-ζάρια).

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 21.180 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του τυχερού παιγνίουκαι 12 ζεύγη κύβοι-ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v