Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χορηγία ασφάλισης στην Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» από την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» από το 2011, με διάφορες ασφαλιστικές καλύψεις και άλλες παροχές, τόσο σε δομές όσο και σε πρωτοβουλίες με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, τις οποίες έχει υλοποιήσει ο φορέας κατά τα τελευταία χρόνια.

Χορηγία ασφάλισης στην Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» από την INTERAMERICAN

Σε χορηγική υποστήριξη με ασφαλιστική κάλυψη των οχημάτων της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», καθώς και σε ασφάλιση των παιδιών των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων «ΠΝΟΗ» του φορέα, προχώρησε η INTERAMERICAN για το 2020, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η παροχή ασφάλισης αφορά στα τέσσερα οχήματα του οργανισμού, που καλύπτουν τις καθημερινές λειτουργικές ανάγκες για μετακινήσεις ωφελούμενων των Οικοτροφείων «Ιπποκράτης Ι & ΙΙ», καθώς και μεταφοράς αγαθών σε ανθρώπους με σχετικές ανάγκες, στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Ιλίου. Αντιστοίχως, στα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα «ΠΝΟΗ» της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», η ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης καλύπτει τον οργανισμό για τα 250 παιδιά που εξυπηρετούνται σε καθημερινή βάση στα έξι Κέντρα του φορέα σε Περιστέρι, Ίλιον, Αγίους Αναργύρους, Νέο Ηράκλειο και Ηλιούπολη.

Η INTERAMERICAN στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» από το 2011, με διάφορες ασφαλιστικές καλύψεις και άλλες παροχές, τόσο σε δομές όσο και σε πρωτοβουλίες με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, τις οποίες έχει υλοποιήσει ο φορέας κατά τα τελευταία χρόνια. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, για την ΕΔΡΑ και τον χώρο των μη κυβερνητικών οργανώσεων, να παρέχεται συνδρομή όπως αυτή της INTERAMERICAN, που διευκολύνει το έργο μας» επισημαίνει, εκ μέρους της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», η Μαρία Κερασόγλου, Πρόεδρος Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v