Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δήμαρχος Πάτρας: Θέλουμε αποζημίωση για καρναβαλιστές και καταστηματάρχες

«Eμείς δεν θα κάνουμε εκδηλώσεις, εάν θέλουν τα μαγαζιά είναι ευθύνη των διοργανωτών και αυτών που θα πάνε», τόνισε ο Κ. Πελετίδης και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει αποζημίωση.

Δήμαρχος Πάτρας: Θέλουμε αποζημίωση για καρναβαλιστές και καταστηματάρχες

«Η απόφαση δημιουργεί πικρία. Αλλά καλούμαστε να υλοποιήσουμε την Κοινή Υπουργική Απόφαση», είπε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Όπως είπε, ανατράπηκε ο σχεδιασμός της πόλης και ζητάει αποζημίωση από την κυβέρνηση για καρναβαλιστές και καταστηματάρχες.

Ερωτηθείς για τα πληρώματα που λένε ότι θα παρελάσουν, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thebest.gr, ο Δήμαρχος Πατρέων είπε ότι δεν είναι αρμοδιότητά του. Επίσης επισήμανε πως «εμείς δεν θα κάνουμε εκδηλώσεις, εάν θέλουν τα μαγαζιά είναι ευθύνη των διοργανωτών και αυτών που θα πάνε». Και πρόσθεσε: «Θα θέλαμε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, για τον κόπο των εργαζομένων στον Δήμο και των πληρωμάτων».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν θα ήθελα το παιδί μου να πάθει κάτι επειδή πήγε σε ένα χορό. Θα κάνουμε καλοκαιρινό Καρναβάλι, την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου», ανέφερε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v