Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χαρδαλιάς: Δεύτερο μέτωπο κακοκαιρίας στα κεντρικά

Δημιουργείται στην κεντρική Ελλάδα και σπάει κάπως τον κυκλώνα, αλλά θα επηρεάσει αρκετές περιοχές με ισχυρές βροχοπτώσεις. "Θα παραμείνει ο κυκλώνας στα δυτικά 6-9 ώρες θα συνεχίσει νότια χτυπώντας την δυτική Πελοπόννησο.

Χαρδαλιάς: Δεύτερο μέτωπο κακοκαιρίας στα κεντρικά

"Συνεχίζεται η μάχη στα νησιά του Ιονίου. Εχουμε έντονα φαινόμενα με δυνατούς ανέμους και ισχυρές βροχοπτώσεις που έχου προκαλέσει ζημιές και διακοπές ρεύματος. Γίνεται αγώνας δρόμου για την αποκατάστασή τους", δήλωσε ο ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σε έκτακτη ενημέρωση.

"Εχουμε , κομμένους δρόμους όπου συνεργεία περιφερειών και δήμων μαζί με την πυροσβεστική και εθελοντές προσπαθούν να αποκαταστήσουν", συμπλήρωσε.

"Θα παραμείνει ο κυκλώνας στα Δυτικά 6-9 ώρες θα συνεχίσει νότια θα επηρεάζει δυτικές περιοχές της Πελοποννήσου", σημείωσε.

Μίλησε για ένα δεύτερο μέτωπο κακοκαιρίας που δημιουργείται στην κεντρική Ελλάδα και σπάει κάπως τον κυκλώνα, αλλά θα επηρεάσει αρκετές περιοχές με ισχυρές βροχοπτώσεις.

"Προβλέπονται έντονες καταιγλίδες τις περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας, Καρδίτσα, Μαγνησία, Φθιώτιδα και Βόρεια Εύβοια από από το απόγευμα και μετά και αργότερα η σύγκλιση των δυο μετώπων θα επηρεάσει την Κόρινθο και την Αττική. Οι προβλέψεις είναι 9ωρου και παρατηρούμε το φαινόμενο ανά 6ωρο. Οι συσκέψεις θα συνεχιστούν όλη την ημερα".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v