Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: 12ο Συνέδριο «Η Πληροφορική στην εκπαίδευση»

Εστιάζεται στην Πληροφορική και Εκπαίδευση, αλλά και στις ΤΠΕ, την Καινοτομία και τις Διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όπως STEM, Physical Computing & Ρομποτική, κ.ά. με ύπαρξη κώδικα.

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: 12ο Συνέδριο «Η Πληροφορική στην εκπαίδευση»

Διαδικτυακό συνέδριο με έδρα εργασιών το Πανεπιστήμιο Πειραιώς διοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την ΕΠΥ και  υπό την Αιγίδα του Υ.ΠΑΙ. στις 17-18 Οκτωβρίου 2020.

Εστιάζεται στην Πληροφορική και Εκπαίδευση, αλλά και στις ΤΠΕ, την Καινοτομία και τις Διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όπως STEM, Physical Computing & Ρομποτική, κ.ά. με ύπαρξη κώδικα. Καλύπτει τόσο τις βαθμίδες της τυπικής Εκπαίδευσης -Δευτεροβάθμια (ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., Γυμνάσια), Πρωτοβάθμια, Τριτοβάθμια- όσο και τη μη τυπική Εκπαίδευση και προσκαλεί τους Πληροφορικούς, αλλά και όλες τις ειδικότητες. 

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου γίνεται Διαδικτυακά, μέσω live streaming για τα άρθρα, με βάση τους συνδέσμους στο πρόγραμμα του δικτυακού τόπου.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου βρίσκεται στο  http://events.di.ionio.gr/cie/

Διαδικτυακό σεμινάριο «Εξελιγμένες υπηρεσίες τηλεϊατρικής στην νέα εποχή»

Εξάλλου, ο καθηγητής Ηλίας Μαγκλογιάννης,  διευθυντής στο Εργαστήριο Υπολογιστικής Βιοϊατρικής και Πρόεδρος στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς  παρουσίασε το διαδικτυακό σεμινάριο «Εξελιγμένες υπηρεσίες τηλεϊατρικής στην νέα εποχή» ως μέρος του εορτασμού των ημερών IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers). 

Περισσότερα στο https://events.unipi.gr/el/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v