Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις 4 ή περισσοτέρων ατόμων

Από σήμερα έως την Τετάρτη, προβλέπεται πρόστιμο 5.000 ευρώ για νομικά πρόσωπα και €3.000 για φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν υπαίθριες συναθροίσεις. Σε εφαρμογή μέτρα σε όλη την επικράτεια για το Πολυτεχνείο.

Απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις 4 ή περισσοτέρων ατόμων

Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 06:00 ώρα της 15ης Νοεμβρίου έως και την 21:00 ώρα της 18ης Νοεμβρίου 2020.

Για τους παραβάτες, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

- διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ στα νομικά πρόσωπα και (3.000) ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και

- διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v