Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραίτηση του προέδρου του ΔΣΑ ζητα ο Ν. Αγαπηνός

Ανάληψη ευθύνης άνευ παραιτήσεως είναι ενέργεια κενή και άνανδρη, τονίζει σε δήλωση του για το πάρτι στο ΔΣΑ ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός.

Παραίτηση του προέδρου του ΔΣΑ ζητα ο Ν. Αγαπηνός

Σκληρή κριτική άσκησε στον πρόεδρο του ΔΣΑ για το πάρτι στο γραφείο του ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, γνωστός δικηγόρος των Αθηνών που διοικεί τη δικηγορική εταιρία Αγαπηνος και Συνεργάτες.

Με δήλωσή του καλεί τον κ. Δημήτρη Βερβεσό (φωτ.) να παραιτηθεί τονίζοντας ότι «ανάληψη ευθύνης άνευ παραιτήσεως είναι ενέργεια κενή και άνανδρη».

Η δήλωση Αγαπηνού:

«1. Τα πρόσφατα γεγονότα όπως εξετέθησαν από τον Τύπο και ιδίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την σύναξη στο κτίριο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μετά τσιγάρων, ποτών και χορών εκθέτουν ανεπανόρθωτα την εικόνα των Ελλήνων Δικηγόρων στην κοινωνία και αντιτίθενται ευθέως στον θεσμικό σκοπό για τον οποίο υφίστανται οι υποφαινόμενοι ανεξαρτήτως πανδημίας.

2. Επισημαίνω δε ότι για κάποιους από εμάς τους Δικηγόρους που αφιερώσαμε τη ζωη μας σε αυτή την επιστήμη οι εν λόγω συμπεριφορές προκαλούν ντροπή και για λογαριασμό όσων δεν την συναισθάνονται.

3. Επειδή δε για κάποιους από εμάς οι εν λόγω χώροι και αυτά που αντιπροσωπεύουν παραμένουν ιεροί, ανάληψη ευθύνης άνευ παραιτήσεως είναι ενέργεια κενή και άνανδρη.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v