Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δουκάκης: Θετική εξέλιξη για την Ελλάδα η εκλογή Μπάιντεν

Ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικλ Δουκάκης, εκτίμησε ότι με τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ θα δούμε στη Νοτιοανατολική Ευρώπη αλλά και μια ενδυνάμωση των σχέσεων με το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη.

Δουκάκης: Θετική εξέλιξη για την Ελλάδα η εκλογή Μπάιντεν

O Μπάιντεν ήταν πάντα κοντά στην Ελλάδα, τόνισε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικλ Δουκάκης, υποστηρίζοντας πως η προεδρία του θα αποδειχθεί μια πολύ ευχάριστη αλλαγή σε σχέση με αυτή του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κ. Δουκάκης εκτίμησε ότι θα δούμε μια ενίσχυση της αμερικανικής παρουσίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη αλλά και μια ενδυνάμωση των σχέσεων με το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη.

«Ο Μπάιντεν είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος κι έχει αυτή την ιστορική σχέση με την Ελλάδα. Και ξέρει την εξωτερική πολιτική. Και ο νέος υπουργός Εξωτερικών του είναι ένας ωραίος τύπος» υπογράμμισε ο κ. Δουκάκης. 

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι ο Μπάιντεν και ο νέος υπουργός Εξωτερικών, Τόνι Μπλίνκεν, θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν τις σχέσις με τη  διεθνή κοινότητα συνολικά.

«Ο Μπάιντεν είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί συμβιβαστικά, φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Είναι το ακριβώς αντίθετο από τον Τραμπ. Κι αυτό είναι πολύ καλό» πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v