Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

#GrowYourBusiness: Ξεκινά το 1ο online σεμινάριο για την «Ψηφιακή παρουσία των επιχειρήσεων»

Ένα κενό στην ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων έρχεται να καλύψει το online σεμινάριο "Ψηφιακή Παρουσία για επιχειρήσεις" με τον οποίο ξεκινά ο νέος κύκλος #GrowYourBusiness - The Digital Sessions. Πως θα βελτιώσετε την ψηφιακή παρουσία της επιχείρησης σας.

#GrowYourBusiness: Ξεκινά το 1ο online σεμινάριο για την «Ψηφιακή παρουσία των επιχειρήσεων»

Ένα υπέροχο ταξίδι στο ψηφιακό περιβάλλον μπορούν να έχουν πλέον οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις , οι εργαζόμενοι τους, καθώς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μέσα από την 1η ενότητα των δωρεάν online σεμιναρίων που προσφέρει η Cosmote.

Οι αλλαγές στις συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών που έφεραν τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας της COVID-19 ανέδειξαν τη σημασία της ψηφιακής παρουσίας για κάθε μεγέθους επιχείρηση.

Σύμφωνα με έρευνα του ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για λογαριασμό της COSMOTE, η οποία πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2020, το 70% των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων διαθέτει μεν εταιρικό website, ωστόσο 1 στις 3 το έχει στήσει ερασιτεχνικά. Επιπλέον, τη δεδομένη στιγμή ηλεκτρονικό κατάστημα διέθετε μόλις το 17% των επιχειρήσεων. Και ήταν αξιοσημείωτο ότι το 48% εξ’ αυτών κατέγραφε σημαντική αύξηση στη χρήση μέσα στο 2020.

Προκειμένου να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν περαιτέρω τα ψηφιακά εργαλεία και να αναβαθμίσουν την ψηφιακή παρουσία τους, η COSMOTE συνεχίζει με τον 3ο κύκλο της εξαιρετικά πετυχημένης σειράς σεμιναρίων #GrowYourBusiness. Λόγω των συνθηκών, ο 3ος κύκλος παρέχεται με ψηφιακό τρόπο.

Το online σεμινάριο «Ψηφιακή Παρουσία για επιχειρήσεις» με το οποίο κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος #GrowYourBusiness - The Digital Sessions, που είναι διαθέσιμος στο YouTube κανάλι της COSMOTE προσφέρει γνωριμία με τα ψηφιακά εργαλεία και τις τακτικές, που είναι απαραίτητες για την απόκτηση μιας αποτελεσματικής ψηφιακής παρουσίας, όπως είναι ο σχεδιασμός των βημάτων που χρειάζεται να ακολουθηθούν, η οργάνωση της ομάδας και πολλά άλλα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν χρήσιμες συμβουλές για την αποδοτικότερη λειτουργία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησής τους (Google Analytics, SEO - search engine optimization), καθώς και για τη διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, έτσι ώστε να εξυπηρετούν τους στόχους τους.

Μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια για την Ψηφιακή Παρουσία των επιχειρήσεων εδώ

Το σεμινάριο έρχεται να καλύψει το «κενό» που έχει δημιουργηθεί στην επιχειρηματική αγορά όσον αφορά την μετάβασή τους στο ψηφιακό περιβάλλον.

Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους, σχετικά με το περιεχόμενο της 1ης θεματικής ενότητας σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν μέσα από το 1ο Live "Ερωτήσεων & Απαντήσεων" από ειδικούς με επιτυχημένη δράση σε θέματα Ψηφιακής Παρουσίας των επιχειρήσεων. Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου παρουσιάζει τα online σεμινάρια και συντονίζει το Live "Ερωτήσεων & Απαντήσεων".

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο Live session και την υποβολή ερωτήσεων γίνονται εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v