Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς περιέγραψε ο 32χρονος πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Ο πιλότος υποστήριξε ότι προχώρησε στην αποτρόπαιη πράξη μετά από έναν έντονο καβγά με την Καρολάιν. Επικαλέστηκε το 11 μηνών παιδί ως τον λόγο που προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημα.

Πώς περιέγραψε ο 32χρονος πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Όταν το ελικόπτερο έφτασε στην Αλόννησο να παραλάβει τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, ο ίδιος φέρεται να κατάλαβε τι επρόκειτο να γίνει. Όταν έφτασε στη ΓΑΔΑ ήταν έτοιμος να ομολογήσει. Όπως δήλωσαν αστυνομικές πηγές στο Mega, ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ήταν έτοιμος να το «βγάλει» από μέσα του. Όπως και έγινε.

Ο πιλότος ανέφερε ότι προχώρησε στην αποτρόπαιη πράξη μετά από έναν έντονο καβγά με την Καρολάιν. «Την έπνιξα με το μαξιλάρι» φέρεται να ομολόγησε. Στην ερώτηση δε, γιατί δεν το είπε μέχρι σήμερα και έπαιξε όλο αυτό το θέατρο, απάντησε ότι το έκανε γιατί φοβήθηκε για την κατάληξη του παιδιού του, που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Στην κατάθεσή του, ο 32χρονος πιλότος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν εντόνως από το μεσημέρι, ότι το ζευγάρι είχε προστριβές και το μοιραίο βράδυ είχαν για άλλη μια φορά τσακωθεί. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η άτυχη Καρολάιν απείλησε τον 32χρονο ότι θα φύγει από το σπίτι και θα πάρει μαζί της και το παιδί τους. Σύμφωνα με τον 32χρονο, είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και χωρίς να καταλάβει πώς, της επιτέθηκε με ένα μαξιλάρι βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Περιγράφοντας τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου είπε: «Τσακωθήκαμε πάλι, για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει με βία το μωρό στην κούνια. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και την έπνιξα. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω, γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι ώστε να γίνουν πιστευτά» πρόσθεσε.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση, είχε διαπιστωθεί ακαμψία. Το στοιχείο αυτό δεν είχε γνωστοποιηθεί. Η ακαμψία προέρχεται μετά από 3-4 ώρες και η πλήρης ακαμψία στις 8. Η κοπέλα είχε ακαμψία στα άκρα, που σημαίνει ότι πάνω από 3-5 ώρες ήταν νεκρή η κοπέλα. Και αυτό δεν συμβάδιζε με την ώρα που είχε πει ο πιλότος ότι δολοφόνησαν τη σύζυγό του οι υποτιθέμενοι δολοφόνοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v