Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Θα ομολογούσε» λέει ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου

Ξεκινάει αύριο η απολογία του συζυγοκτόνου στον ανακριτή. Δεν υπήρχε κίνητρο ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι, υποστηρίζει ο δικηγόρος του. Ο 33χρονος ζητάει συνεπιμέλεια του μωρού και από τις δυο οικογένειες.

«Θα ομολογούσε» λέει ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου

«Δεν αλλάζει ακριβώς τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αναφερόμενος στην βασική κατεύθυνση της απολογίας του στον ανακριτή  που ξεκινάει αύριο, μεταδίδει ο Σκάϊ.

Όπως είπε, ο 33χρονος πρόκειται να διαφωτίσει ορισμένα γεγονότα του που συνέβησαν την νύχτα του εγκλήματος και που οδήγησαν στην δολοφονία της Καρολάιν.

Ο δικηγόρος του υπογράμμισε πως θα ομολογούσε την πράξη του στο άμεσο χρονικό διάστημα σύμφωνα με ότι του είπε ο ίδιος ο εντολέας του. 

Παράλληλα, ανέφερε πως ο 33χρονος ζητάει συνεπιμέλεια του μωρού και από τις δύο οικογένειες 

«Δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι. Ήταν ένα τραγικό συμβάν σε ακραίες συνθήκες εκείνης της νύχτα» τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ερωτηθείς για ύπαρξη τρίτου προσώπου ο ίδιος είπε πως με βάση την δικογραφία δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο. 

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι πρόκειται να τον δει σήμερα και ότι δεν θα γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος από την στιγμή που έχει ομολογήσει ο ίδιος.

Πηγή: Σκάϊ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v