Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εφτασε κοντά σε κατοικίες η φωτιά στην Πάρο

Βελτιωμένη η κατάσταση, μεγάληπροσοχή τη νύχτα για αναζοπυρώσεις. Ενισχυμένες πυροσβεστικές δυνάμεις από τον Πειραιά, άλλοι 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, έτοιμοι να συνδράμουν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης.

Εφτασε κοντά σε κατοικίες η φωτιά στην Πάρο

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα όσον αφορά την πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Κόστος της Πάρου, η οποία εκδηλώθηκε το μεσημέρι και εκτείνεται σε ένα μεγάλο μέτωπο.

Η φωτιά, που έχει ακόμη αρκετές διάσπαρτες εστίες, πλησίασε κοντά σε οικίες, αλλά δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, έως τώρα τουλάχιστον, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Οσον αφορά τους ανέμους είναι μέτριας έντασης.

Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 37 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρων, εθελοντές και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ από αέρος συνδράμουν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, τα οποία θα αποσυρθούν μόλις νυχτώσει: ακτοπλοϊκώς στην Πάρο και άλλοι 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Παράλληλα, με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κουλουκούρη, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μεταβαίνει στο νησί για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v