Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Estia Awards 2021: Ποια είναι η νέα πρόεδρος της κριτικής επιτροπής;

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν αλυσίδες και όμιλοι επιχειρήσεων εστίασης καθώς και καταστήματα που χαρακτηρίζονται από καινοτομία σε επίπεδο προϊόντος ή υπηρεσίας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Νοέμβριο.

Estia Awards 2021: Ποια είναι η νέα πρόεδρος της κριτικής επιτροπής;

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, τα Estia Awards έρχονται να αναδείξουν τις πιο αξιόλογες εξελίξεις, τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες και τους σημαντικότερους παίκτες της ελληνικής αγοράς αλυσίδων και ομίλων εστίασης.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η πανδημία δοκίμασε την εστίαση όσο λίγους άλλους κλάδους. Υπάρχουν ωστόσο επαγγελματίες που την αντιμετώπισαν με όραμα και στρατηγική και ετοιμάζονται να βγουν νικητές στην επόμενη μέρα. Κι αυτούς ακριβώς φιλοδοξούν να αναδείξουν τα Estia Awards 2022. Την θέση της προέδρου της κριτικής επιτροπής των βραβείων αναλαμβάνει φέτος η Αλεξία Κουτρουλιά, Γενική Διευθύντρια Palmie Bistro η οποία και δηλώνει σχετικά:

«Δεν χωράει αμφιβολία ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο κλάδος της εστίασης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ίσως κρίση που τον έχει πλήξει ποτέ, με τις συνολικές απώλειές του να είναι αδύνατον να υπολογιστούν ακόμα. Σ’ αυτό το εξαιρετικό κομβικό σημείο για τον κλάδο μας, η ανάληψη του ρόλου της προέδρου της κριτικής επιτροπής των Estia Awards, εκτός από τεράστια προσωπική τιμή για μένα, αποτελεί και σημαντική ευθύνη, καθώς η ανάδειξη των νικητών θα πρέπει -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- να πραγματοποιηθεί συνεκτιμώντας τις βέλτιστες πρακτικές κάτω από τις πλέον δυσχερείς συνθήκες.
Γιατί πλέον το μεράκι, το πάθος, η εργατικότητα, η ποιότητα και η δημιουργικότητα δεν είναι απλά τα χαρακτηριστικά που οι επαγγελματίες της εστίασης επιστρατεύουν για να ξεχωρίσουν και να αριστεύσουν. Είναι τα μόνα όπλα που διαθέτουν και για να επιβιώσουν σ’ αυτή τη δυσμενή συγκυρία αλλά και για να συμβάλουν στην αναγέννηση της εστίασης, της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας μας συνολικά.
Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που βρίσκομαι σ’ αυτή τη νέα, γεμάτη προκλήσεις θέση, ανυπομονώ για την έκβαση των φετινών βραβείων και ελπίζω ο ρόλος μου ως πρόεδρος των Estia Awards να αποτελέσει εφαλτήριο για την προσέλκυση ακόμα περισσότερων γυναικών στον θεσμό. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας».

Συγκινητική είναι η δήλωση του κ. Χρήστου Φώλια σχετικά με την αλλαγή της προεδρίας: «Μετά από τέσσερα χρόνια που είχα την τιμή, αλλά κυρίως την χαρά, να προεδρεύω της κριτικής επιτροπής, θεωρώ πως ο δικός μου κύκλος έκλεισε και η σκυτάλη πρέπει να δοθεί σε νέα χέρια, σε έναν νέο αλλά πεπειραμένο «υπηρέτη» της εστίασης, με βαθιά γνώση του σπουδαίου αυτού χώρου και με όραμα για το μέλλον αντί για δάφνες από το παρελθόν. Η εστίαση τιμάται με την προσωπικότητα και το κέφι της Αλεξίας Κουτρουλιά στο τιμόνι της κριτικής επιτροπής των Estia Awards, του τόσο επιτυχημένου θεσμού που διοργανώνει η Boussias σαν συνεισφορά στην αριστεία του χώρου μας».

Στα Estia Awards έχουν μέχρι σήμερα διακριθεί ηχηρά ονόματα όπως: Goody’s Burger House, L’ Artigiano, TGI Fridays, Simply Burgers, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Everest, Coffee Island , Chillbox, Όμιλος Nice n Easy, Όμιλος Καστελόριζο, Sushi Bar, Amigos, Starbucks, Kayak, e-food, Forky και Delivery.gr.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα ολοκληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν αλυσίδες και όμιλοι επιχειρήσεων εστίασης καθώς και καταστήματα που χαρακτηρίζονται από καινοτομία σε επίπεδο προϊόντος ή υπηρεσίας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Νοέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.estiaawards.gr και παρακολουθήστε τις εξελίξεις στη σελίδα των Estia Awards στο facebook.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v