Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος», έγραψε στο Twitter, τονίζοντας πως μπαίνει σε καραντίνα έως ότου περάσει.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Ανάπτυξης με ανάρτησή του στο Twitter γνωστοποίησε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό και πως μπαίνει σε καραντίνα.

Οπως αναφέρει συγκεκριμένα, «Αν και χθες το πρωί, όταν βγήκα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό.

Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους, ειδικά τους μεγαλύτερους από μένα, να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις πού και πώς θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. 

Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, οπότε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v