Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξιχνιάστηκε κλοπή δεκάδων ηλεκτρικών οχημάτων στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης συνελήφθησαν 3 άτομα, ενώ εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης μέρος των αφαιρεθέντων οχημάτων.

Εξιχνιάστηκε κλοπή δεκάδων ηλεκτρικών οχημάτων στη Θεσσαλονίκη

Η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην άμεση εξιχνίαση κλοπής δεκάδων ηλεκτρικών δίκυκλων οχημάτων από επιχείρηση στη Δυτική Θεσσαλονίκη και τη σύλληψη τριών (3) ατόμων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 22, 25 (άντρες) και 46 (γυναίκα) ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω άνδρες, μαζί με συνεργούς τους, βραδινές/πρώτες πρωινές ώρες της 22/23-11-2021 διέρρηξαν επιχείρηση εμπορίας ηλεκτρικών μοτοποδηλάτων στην περιοχή του Ευόσμου και αφαίρεσαν 78 ηλεκτρικά δίκυκλα οχήματα (μοτοποδήλατα, πατίνια, ποδήλατα), καθώς και 10 ηλεκτρικές μπαταρίας, συνολικής αξίας 60.000 ευρώ περίπου.

Πρωινές ώρες χθες (24-11-2021) αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση στην περιοχή του Ευόσμου, κατά την οποία εντόπισαν και συνέλαβαν τους προαναφερόμενους δράστες, ενώ στο πλαίσιο ερευνών τόσο σε οικίες, όσο και στη γύρω περιοχή, βρέθηκαν συνολικά 28 αφαιρεθέντα ηλεκτρικά οχήματα και 1 μπαταρία, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v