Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

5+1 tablets που θα σε κερδίσουν με τις επιδόσεις τους

Το tablet αποτελεί πια εργαλείο -απομακρυσμένης- εργασίας, συσκευή επικοινωνίας, hub ψυχαγωγίας και handheld κονσόλα gaming.

5+1 tablets που θα σε κερδίσουν με τις επιδόσεις τους

Ο ρόλος του tablet έχει αναβαθμιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό έπαιξαν τον ρόλο τους τόσο οι ίδιες οι συσκευές που πλέον ούσες ισχυρότερες από ποτέ δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα laptops, όσο και οι ειδικές συνθήκες της πρόσφατης διετίας (ποιος δεν πέρασε τα απογεύματά του χαζεύοντας την αγαπημένη του σειρά στο Netflix με το tablet ανά χείρας στον καναπέ;) Όπως και να ‘χει, το tablet αποτελεί πια εργαλείο -απομακρυσμένης- εργασίας, συσκευή επικοινωνίας, hub ψυχαγωγίας και handheld κονσόλα gaming. Για να τα καταφέρει με όλα αυτά βέβαια, χρειάζεται να διαθέτει και τα κατάλληλα χαρακτηριστικά, ακριβώς όπως τα tablets που σου προτείνουμε ευθύς αμέσως!

Xiaomi Pad 5 (11”/128GB/Wi-Fi)

Πολυπράγμον και πολυσύνθετο, το Xiaomi Pad 5 είναι το τέλειο tablet για καθημερινή χρήση -εργασία ή ψυχαγωγία. Με συμπαγή σχεδιασμό και στιβαρή συναρμολόγηση, θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας καλύπτοντας στο έπακρο τα «θέλω» σου. Διαθέτει οθόνη IPS 2560x1600 pixels η οποία θα σου προσφέρει σπουδαία εικόνα με τεχνολογία True Display για ρεαλιστικά χρώματα και ομαλή κίνηση -απόρροια του ρυθμού ανανέωσης 120 Hz. Το streaming περιεχομένου περνά σε άλλο επίπεδο χάρη στον κινηματογραφικό ήχο που προσφέρει το σύστημα Dolby Atmos ενώ την ίδια στιγμή η μπαταρία των 8720 mAh θα διαρκέσει για όσο τη χρειάζεσαι κι ακόμα περισσότερο. Όταν έρθει η ώρα για εργασία, το Xiaomi Smart Pen (πωλείται ξεχωριστά) με τα 4096 επίπεδα πίεσης και βάρος μόλις 12,2 γραμμαρίων θα σου επιτρέψει να κρατήσεις σημειώσεις και να γράψεις κείμενα (ακόμα και να ζωγραφίσεις και να σκιτσάρεις) με τον πλέον φυσικό τρόπο.

Apple iPad Pro 2021 (12,9”/2TB/5G)

Ό,τι πιο ισχυρό και εντυπωσιακό έχει κυκλοφορήσει σε tablet η Apple. Το iPad Pro του 2021 αποτελεί το όνειρο κάθε εξωστρεφούς χρήστη, δημιουργού περιεχομένου και παθιασμένου gamer. Με τον πανίσχυρο επεξεργαστή M1 και ολοήμερη διάρκεια μπαταρίας, θα κάνει πραγματικότητα κάθε σου επιθυμία. Η οθόνη Liquid Retina των 12,9 ιντσών με υποστήριξη HDR περιεχομένου θα σου χαρίσει ανεπανάληπτες εμπειρίες θέασης ενώ η 5G συνδεσιμότητα εγγυάται πως θα streamάρεις περιεχόμενο σε υπερυψηλή ανάλυση χωρίς buffering. Σύνδεσε εύκολα και γρήγορα κάθε αξεσουάρ χάρη στη θύρα Thunderbolt/USB 4 και αξιοποίησε το Apple Pencil για να κρατήσεις σημειώσεις, να διορθώσεις έγγραφα και να σχεδιάσεις με τον πλέον φυσικό τρόπο. Κερασάκι στην τούρτα, οι επαγγελματικές κάμερες και ο σαρωτής LiDAR, συνδυασμός που εξασφαλίζει απίθανες λήψεις μέρα και νύχτα για να απαθανατίσεις κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου.

Huawei MatePad 11 (11”/128GB/Wi-Fi)

To Huawei MatePad 11 είναι ένα εκπληκτικό all-around tablet, έτοιμο να ανταποκριθείς ε κάθε σου ανάγκη. Η FullView οθόνη των 10,95 ιντσών με ανάλυση 2560x1600 και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz θα σου προσφέρει απολαυστικές εμπειρίες θέασης, είτε σερφάρεις στον μαγικό κόσμο των socials, είτε streamάρεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες. Το chipset Snapdragon 865 της Qualcomm θα σου προσφέρει απλόχερα την ισχύ που χρειάζεσαι ενώ τα 6 GB RAM φτάνουν και περισσεύουν για άνετο multitasking, όσα apps κι αν χρησιμοποιείς παράλληλα. Η κύρια κάμερα του tablet είναι στα 13 MP ενώ υπάρχει και selfie cam στα 8 MP για βιντεοκλήσεις με άριστη ποιότητα εικόνας. Στα παραπάνω πρόσθεσε τη μπαταρία των 7250 mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 10 V και τη θύρα USB Type-C και έχεις μία πραγματικά υπερπλήρη πρόταση.

Microsoft Surface Pro 7 (12,3”/128GB/Wi-Fi)

Το Surface Pro 7 είναι τόσο ισχυρό που πολλοί το κατατάσσουν στα laptops -και εδώ που τα λέμε δεν έχουν κι άδικο. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά εξ άλλου παραπέμπουν σε φορητό υπολογιστή: επεξεργαστής Intel Core i5 10ης γενιάς με τέσσερις πυρήνες, 8 GB RAM, δίσκος SSD 128 GB και λειτουργικό σύστημα Windows 10, θα σου προσφέρουν μία εξαιρετικά οικεία εμπειρία υψηλών επιδόσεων. Όλα τα παραπάνω μέσα από την οθόνη αφής PixelSense των 12,3 ιντσών με ανάλυση 2736x1824 pixels και τον εντυπωσιακό λόγο διαστάσεων 3:2 που θα «εκτοξεύσει» την παραγωγικότητά σου. Όσο για τη συνδεσιμότητα, με υποστήριξη Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 και θύρες USB (Type-A και Type-C) θα μπορείς να αισθάνεσαι απόλυτα καλυμμένος. Το βάρος του Surface Pro 7 είναι 775 γραμμάρια χωρίς το πληκτρολόγιο το οποίο μπορείς να προσθέσεις για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία χρήσης.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra (14,6”/512GB/Wi-Fi)

Η «ναυαρχίδα» της Samsung σε ό,τι αφορά τα tablets ακούει στο όνομα Galaxy Tab S8 και μόλις κυκλοφόρησε! Πρόκειται για μία εκπληκτική από κάθε άποψη συσκευή, με sAMOLED οθόνη 120 Hz στις 14,6 ίντσες και ανάλυση 2960x1848 pixels, χάρη στην οποία θα εργαστείς, θα παίξεις και θα παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο όπως ποτέ άλλοτε. Στο εσωτερικό του κρύβει έναν Snapdragon 8 Gen 1 τον οποίο πλαισιώνουν 16 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου (τα οποία μπορούν να αυξηθούν με την προσθήκη μίας κάρτας microSD). Η θηριώδης μπαταρία των 11.200 mAh θα σου χαρίσει άφθονες ώρες χρήσης ενώ θα φορτίσει εξαιρετικά γρήγορα χάρη στην τεχνολογία ταχείας φόρτισης 45 W. Υπάρχουν τέσσερα ηχεία της AKG και υποστηρίζονται Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.2 για σούπερ ταχύτητες σύνδεσης. Το S Pen που περιλαμβάνεται στη συσκευασία χαρίζει, τέλος, μία απόλυτα φυσική εμπειρία χρήσης.

Apple iPad mini (8,3”/256GB/5G)

Αν αναζητάς ένα tablet ισχυρό μεν αλλά βολικό, συμπαγές και άνετο στη μεταφορά, τότε το iPad mini της Apple είναι ό,τι καλύτερο για ‘σένα. Στις 8,3 ίντσες, με μία ακαταμάχητη οθόνη Liquid Retina με τεχνολογίες True Tone και Wide Color θα σου προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες θέασης. Το συμπαγές design σε συνδυασμό με τη 5G συνδεσιμότητά του είναι ό,τι πρέπει για να το έχεις μαζί σου παραμένοντας online όπου κι αν πας. Η μεγάλη του μπαταρία κρατά για έως και 10 ώρες ενώ η φόρτισή του και η σύνδεση αξεσουάρ γίνονται μέσω USB Type-C. Το τσιπ A15 Bionic διαθέτει Neural Engine για κορυφαία απόκριση και την ομαλότερη εμπειρία χρήσης που είχες ποτέ ενώ όσον αφορά στο λογισμικό, το iPadOS είναι απίστευτα εύχρηστο και ευέλικτο, επιτρέποντάς σου να κάνεις όλα όσα βάλεις κατά νου. Σημείωσε ότι το iPad mini υποστηρίζει και Apple Pencil 2ης γενιάς.

Παρουσίαση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v