Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο

Στάλθηκε μήνυμα στο 112 στους κατοίκους του Ασπροπύργου και άλλων περιοχών της Αττικής που καλεί τους πολίτες να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών.

Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε προαύλιο επαγγελματικού χώρου με πλαστικά στον Ασπρόπυργο, επί της οδού Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά είναι σε μεγάλη έκταση καθώς καίγονται πλαστικά, γεγονός που τους ανησυχεί. Ακόμη, υπάρχουν αναφορές για ισχυρούς ανέμους στην περιοχή, καθιστώντας τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς μεγαλύτερο, λόγω των εύφλεκτων υλικών καθώς κι ότι η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε βιομηχανική περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης στάλθηκε μήνυμα στο 112 στους κατοίκους του Ασπροπύργου, αλλά και άλλων περιοχών της Αττικής. Το μήνυμα καλεί τους πολίτες να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών.

Συγκεκριμένα το προειδοποιητικό μήνυμα της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει: «Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε αποθήκη στην περιοχή Ασπροπύργου Αττικής. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις. Παραμείνετε σε κλειστούς χώρους λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών. Οδηγίες προστασίας: https://www.civilprotection.gr/sites/default/gscp_uploads/biomixanika_atiximata_16_8_19.pdf.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v