Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 30 Ιουνίου το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα καπνίσματος πούρου!

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 2010 στην Κροατία και πλέον διεξάγεται σε εθνικό επίπεδο σε 42 χώρες. Στην Ελλάδα θα διεξαχθεί στον χώρο του Piree. Οι κανόνες του παιχνιδιού.

Στις 30 Ιουνίου το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα καπνίσματος πούρου!

Στις 30 Ιουνίου 2022 στον Πειραιά, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καπνίσματος Πούρου, ως προκριματικοί αγώνες με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή και τη συμμετοχή του στο Cigar Smoking World Championship που θα διεξαχθεί στην Κροατία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεκίνησε το 2010 στην Κροατία και πλέον διεξάγεται σε εθνικό επίπεδο σε 42 χώρες. Κάθε χώρα αναδεικνύει τον εθνικό της νικητή και εκπροσωπείται στο μεγάλο τελικό που διεξάγεται κάθε Σεπτέμβριο στο Split της Κροατίας συγκεντρώνοντας τους λάτρεις του πούρου από όλο τον κόσμο σε μια μοναδική διοργάνωση. Οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα χρειάζεται να καπνίσουν όσο το δυνατό πιο αργά (slow smoking) το πούρο που προσφέρεται από τη διοργάνωση (κοινό πούρο για όλο τον κόσμο) με βασικούς κανόνες μεταξύ άλλων, να μη σβήσει και καεί το δαχτυλίδι σε συγκεκριμένο χρονικό όριο.

Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα θα διεξαχθεί στον χώρο του Piree στις 19:30 παρουσία της διεθνούς φήμης κριτή CSWC και Deputy Head της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διεθνών Κριτών CSWC Sarah Saunders.

Το πρωτάθλημα φέρνει στην Ελλάδα σε αποκλειστικότητα η Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη, ιδρύτρια και πρόεδρος του SOTL Greece και του SOTL Global Movement, υπό την καθοδήγηση του Lefty Karropoulos.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v