Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πυρκαγιά στην Αχαΐα: Μήνυμα 112 στους οικισμούς Πλατανόβρυση και Αγία Παρασκευή

Η πυρκαγιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες στην περιοχή Καλλιθέα της Πάτρας. Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 118 πυροσβέστες, με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 35 οχήματα, 4 Α/Φ και 6 Ε/Π εκ των οποίων το 1 Ε/Π για εναέριο συντονισμό.

Πυρκαγιά στην Αχαΐα: Μήνυμα 112 στους οικισμούς Πλατανόβρυση και Αγία Παρασκευή

Μήνυμα, μέσω της υπηρεσίας επικοινωνιών έκτακτης ανάγκης 112 του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στην περιοχές Πλατανόβρυση και Αγία Παρασκευή, Αχαΐας, ώστε να εκκενώσουν προληπτικά τις κοινότητες και να κινηθούν προς την Χαλανδρίτσα, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε τις μεσημβρινές ώρες στην περιοχή Καλλιθέα της Πάτρας και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 118 πυροσβέστες, με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 35 οχήματα, 4 Α/Φ και 6 Ε/Π εκ των οποίων το 1 Ε/Π για εναέριο συντονισμό.

Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α. Σε γενική επιφυλακή έχουν τεθεί όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και τα κλιμάκια της Π.Ε. Αχαΐας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν τεθεί σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και τα κλιμάκια της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας, ενώ κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και ανακριτικό τμήμα, διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v