Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεσσαλονίκη: Ένοχος και σε 2ο βαθμό ο μαιευτήρας που παρενοχλούσε φοιτήτριες

Σε δύο χρόνια φυλάκισης με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο γυναικολόγος του τμήματος Μαιευτικής του πρώην ΤΕΙ Σίνδου. Κάνει λόγο για σκευωρία.

Θεσσαλονίκη: Ένοχος και σε 2ο βαθμό ο μαιευτήρας που παρενοχλούσε φοιτήτριες

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε ο γυναικολόγος του τμήματος Μαιευτικής του πρώην ΤΕΙ Σίνδου που κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη. Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι 24 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, ο γυναικολόγος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες τριών πρώην φοιτητριών του περί σεξουαλικής παρενόχλησης, κατά τη διάρκεια γυναικολογικής εξέτασης, ενώ, όπως ισχυρίστηκαν, προσπαθούσε να διατηρήσει την σιωπή τους υποσχόμενος θέσεις εργασίας. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τις δύο από αυτές τις περιπτώσεις, ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, ρίχνοντας την ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα.

Ο ίδιος αρνήθηκε για ακόμα μία φορά τις καταγγελίες , λέγοντας πως πρόκειται για σκευωρία σε βάρος του και πως ό,τι έγινε στο γραφείο του αφορούσε μόνο την εξέταση.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v