Θεσσαλονίκη-γυναικοκτονία: Στους γονείς του θύματος προσωρινά η κηδεμονία των παιδιών

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από τη δολοφονία 42χρονης γυναίκας με θύτη τον 38χρονος εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνισε.

Θεσσαλονίκη-γυναικοκτονία: Στους γονείς του θύματος προσωρινά η κηδεμονία των παιδιών

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, από τη γυναικοκτονία που συνέβη το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, στον έκτο όροφο οικοδομής επί της οδού Κομνηνών 27.

Ένας 38χρονος εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την εν διαστάσει 42χρονη σύζυγό του, και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο αυτοκτόνησε. Τα δύο παιδιά είχαν ξεκινήσει για το σχολείο τους τη στιγμή που ο πατέρας τους μπήκε με κυνηγετικό όπλο στο σπίτι της πρώην συζύγου του και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Με προφορική εντολή Εισαγγελέα, την κηδεμονία των δύο αγοριών ανέλαβαν προσωρινά οι γονείς του θύματος, ωστόσο, στη συνέχεια, έπειτα από εκθέσεις κοινωνιολόγων, το Δικαστήριο θα αποφανθεί ποιος θα πάρει την επιμέλειά τους.

Στο άκουσμα της τραγικής αυτής είδησης, έσπευσαν από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγοι στο σχολείο των δύο αγοριών της ΕΛ.ΑΣ. για να σταθούν στο πλευρό των παιδιών.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v