Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρόσκληση σε εθελοντές για το Κοινωνικό Κομμωτήριο

«Για την επιτυχή λειτουργία της νέας κοινωνικής Δομής είναι καθοριστική η βοήθεια και ο αυταπόδεικτος εθελοντισμός των κομμωτών, τους οποίους καλούμε να αφιερώσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους», αναφέρει ανακοίνωση.

Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρόσκληση σε εθελοντές για το Κοινωνικό Κομμωτήριο

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προστασίας και μέριμνάς του για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης, εγκαινίασε πριν από λίγο καιρό τη λειτουργία του Κοινωνικού Κομμωτηρίου.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο βρίσκεται στην οδό Ειρήνης 2-4 και δημιουργήθηκε από το Δήμο Θεσσαλονίκης με την αμέριστη υποστήριξη της Farcom Professional. Η αισθητική και ο εξοπλισμός του παραπέμπει σε ένα σύγχρονο κομμωτήριο, το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει και τις πιο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Για την επιτυχή λειτουργία της νέας κοινωνικής Δομής είναι καθοριστική η βοήθεια και ο αυταπόδεικτος εθελοντισμός των κομμωτών, τους οποίους καλούμε να αφιερώσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Το ωράριο λειτουργίας του Κοινωνικού Κομμωτηρίου θα είναι 09:00-15:00 και τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη με προσφερόμενες υπηρεσίες λούσιμο-κούρεμα-χτένισμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v