Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό του Ρίου

Με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων η κυκλοφορία οχημάτων στην δημοτική οδό που συνδέει την τοπική κοινότητα Περιστέρας με το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Νταλίκα δίπλωσε στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα δύο οχήματα να συγκρουστούν μεταξύ τους.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό του Ρίου

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό του Ρίου προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Αχαΐα.

Ειδικότερα, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, αλλά και των ισχυρών ανέμων, προκλήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πολιτικής Προστασίας, ώστε να μην εγκλωβιστούν οχήματα.

Επίσης, εξ αιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού διεξάγεται με δυσχέρεια και με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων η κυκλοφορία οχημάτων στην δημοτική οδό που συνδέει την τοπική κοινότητα Περιστέρας, του Δήμου Αιγιαλείας, με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Θεσσαλονίκη: Νταλίκα «δίπλωσε», συγκρούστηκαν δύο οχήματα μεταξύ τους

Νταλίκα «δίπλωσε» μετά το μεσημέρι, κοντά στην έξοδο Λαγυνών, στο ρεύμα προς Καβάλα. Δύο οχήματα που πορεύονταν πίσω από το μεγάλο όχημα, για να αποφύγουν την πρόσκρουση συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ενώ στην αντίθετη κατεύθυνση προκλήθηκαν ζημιές από θραύσματα σε ένα τρίτο αυτοκίνητο που διέρχονταν την ίδια ώρα. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός. Μέχρι την απομάκρυνση της νταλίκας από το οδόστρωμα η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται με δυσκολία. Στελέχη της Τροχαίας διευκολύνουν τη κίνηση των οχημάτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v