Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξαλλος Βαγγέλης Μαρινάκης κυνήγησε τους διαιτητές μετά το Νότιγχαμ-Λίβερπουλ

Το γκολ που πέτυχε η Λίβερπουλ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων προκάλεσε οργή. Εφτασε μέχρι τα αποδυτήρια των διαιτητών ο Β. Μαρινάκης, επενέβη η ασφάλεια.

Εξαλλος Βαγγέλης Μαρινάκης κυνήγησε τους διαιτητές μετά το Νότιγχαμ-Λίβερπουλ

Ένας έξαλλος Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να κυνήγησε τον διαιτητή Paul Tierney στο τούνελ που οδηγεί στα αποδυτήρια στο γήπεδο City Ground, αφού η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0 από τη Λίβερπουλ με γκολ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το γκολ, αφού ήρθε λίγες στιγμές αφότου ο διαιτητής Paul Tierney σταμάτησε επίθεση των γηπεδούχων της Νότιγχαμ Φόρεστ λόγω τραυματισμού στο κεφάλι του Ibrahima Konate. Όταν το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά, ο Tierney έδωσε με ελεύθερο τη μπάλα στη Λίβερπουλ και λίγο αργότερα μπήκε το γκολ. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ Steven Reid πήρε κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια, όπως μεταδίδουν αγγλικά μέσα ενημέρωσης ο Ευάγγελος Μαρινάκης φάνηκε να περπατάει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ρεπόρτερ του BBC Radio Five Live, Rob Schofield, ήταν μέσα στο τούνελ του City Ground και είπε: "Σπάνια βλέπετε τέτοιες σκηνές στο τούνελ. Είδαμε τον Steven Reid να εκνευρισμένο. Αυτός και ο ιδιοκτήτης της Forest Ευάγγελος Μαρινάκης καταδίωξαν τον διαιτητή Paul Tierney και τον τέταρτο διαιτητή GrahamScott μέχρι το γραφείο των διαιτητών φωνάζοντας τους «Σεβαστείτε τους παίκτες! Σεβαστείτε τους παίκτες! Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα! Σεβαστείτε τους παίκτες!

"Ο Μαρινάκης κάποια στιγμή έπρεπε να απομακρυνθεί από την ασφάλεια. Οι παίκτες της Φόρεστ ήταν εξαγριωμένοι (...)  Εξαλλες σκηνές».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v