Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απόπειρα ληστείας με... μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι

Οι δράστες ισοπέδωσαν την είσοδο και τις βιτρίνες, διέλυσαν κοσμήματα και ρολόγια, όμως έφυγαν με άδεια χέρια, καθώς ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός ασφαλείας ρίψης καπνογόνων.

Απόπειρα ληστείας με... μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι

Κινηματογραφική απόπειρα ληστείας τα ξημερώματα, στο Καπανδρίτι. Οι επίδοξοι ληστές εισέβαλαν με μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο, ισοπεδώνοντας την είσοδο του καταστήματος. Ωστόσο ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός ασφαλείας ρίψης καπνογόνων, και οι διαρρήκτες αποχώρησαν με άδεια χέρια.

Σε βίντεο φαίνονται οι δράστες να σπρώχνουν όχημα που βρισκόταν παρκαρισμένο στην είσοδο του καταστήματος με άλλο όχημα για να περάσει η μπουλντόζα. Οι δράστες είδαν ότι μπροστά στο μαγαζί ήταν ένα όχημα, έσπασαν το τζάμι του οδηγού, έλυσαν το χειρόφρενο του αυτοκινήτου και με άλλο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους το μετακίνησαν και το απομάκρυναν σε μία απόσταση 20 – 25 μέτρων.

Στη συνέχεια με τη μπουλντόζα ισοπέδωσαν την είσοδο και τις βιτρίνες, διέλυσαν κοσμήματα και ρολόγια όμως δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το χρηματοκιβώτιο, ούτε ό,τι υπήρχε μέσα στην επιχείρηση, καθώς υπήρχε σύστημα ασφαλείας με καπνογόνα που δεν τους επέτρεψε να δράσουν.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v