Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χ.Α.: Επιστροφή κεφαλαίου από 3Ε

Το Δ.Σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε σήμερα για την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "COCA COLA 3Ε και την επιστροφή του ποσού 1,50 ευρώ κια τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Ανδρομέδας.

Χ.Α.: Επιστροφή κεφαλαίου από 3Ε
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "COCA COLA 3Ε και την επιστροφή του ποσού 1,50 ευρώ ανά μετοχή με καταβολή μετρητών στους μετόχους της.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφιστάμενων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής 0,50 ευρώ και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου, ορίστηκε η 25η Νοεμβρίου 2009. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 27η Νοεμβρίου 2009.

Επίσης ενημερώθηκε για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ" από 0,90 σε 0,30 ευρώ καθώς και για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας σε "ΑΤΕΡΜΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" και του διακριτικού της τίτλου σε "ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε.".
 
Για τις σχέσεις της με την αλλοδαπή η επωνυμία θα αποδίδεται σε πιστή μετάφραση, ήτοι "ATERMON DYNAMIC COMMUNICATION ADVERTISING COMMERCIAL AND CONSTRUCTING SOCIETE ANONYME" και ο διακριτικός τίτλος "ATERMON S.A.". Οι ανωτέρω αλλαγές θα ισχύσουν από την 25η Νοεμβρίου 2009.

Τέλος, ενημερώθηκε για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας "ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ." λόγω ακύρωσης 704.690 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 25η Νοεμβρίου 2009.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την ένταξη προς διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. των 7.247.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας "ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.", οι οποίες προέκυψαν από τη μετατροπή ισάριθμων κοινών ανωνύμων μετοχών. Ως ημερομηνία παύσης διαπραγμάτευσης του συνόλου των 7.247.000 υφισταμένων ανωνύμων μετοχών της εταιρίας - προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές - ορίστηκε η 25η Νοεμβρίου 2009 και ως ημερομηνία επαναδιαπραγμάτευσης των 7.247.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ορίστηκε η 2α Δεκεμβρίου 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v