Fourlis: Στα €5,5 αυξάνει την τιμή-στόχο η IBG

Η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι αυξάνει την τιμή-στόχο μετά τα θετικά αποτελέσματα της Fourlis το δεύτερο τρίμηνο. Ελκυστική η αποτίμηση της μετοχής που παραμένει στις κορυφαίες επιλογές της IBG.

Η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδας (IBG) αυξάνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Fourlis στα 5,5 ευρώ από 5 προηγουμένως και διατηρεί την σύσταση «buy».

Σε έκθεση με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι αυξάνει την τιμή-στόχο μετά τα θετικά αποτελέσματα της Fοurlis το δεύτερο τρίμηνο, τα οποία χαρακτηρίστηκαν από ισχυρό momentum στις διεθνείς αγορές και κάτι παραπάνω από αποτελεσματική επίδοση στις εγχώριες.

Η χρηματιστηριακή τονίζει πως η τιμή της μετοχής παραμένει ελκυστική, με τον δείκτη P/E στο 16 έναντι 21 για τον ευρωπαϊκό δείκτη αναφοράς. Η διαφορά αυτή εξηγείται από την IBG από την στάση αναμονής των επενδυτών για τις ελληνικές μετοχές ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η Fοurlis παραμένει στις κορυφαίες επιλογές της IBG λόγω του υγιούς επιχειρηματικού μοντέλου, της παρουσίας σε ξένες αγορές με προοπτικές ανάπτυξης (Ρουμανία, Τουρκία) και τις ελκυστικές προοπτικές κερδοφορίας.

Στη συνεδρίαση της Πέμπτης η μετοχή της Fοurlis έκλεισε στα 3,6 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v