Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες μετοχές 6 εταιριών ενέκρινε το ΔΣ του ΧΑ

Τις εισαγωγές νέων μετοχών των Sato, Betanet, Imako, Reds, Ελγέκα και Λαννέτ ενέκρινε, μεταξύ άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Νέες μετοχές 6 εταιριών ενέκρινε το ΔΣ του ΧΑ
Τις εισαγωγές νέων μετοχών των Sato, Betanet, Imako, Reds, Ελγέκα και Λαννέτ ενέκρινε, μεταξύ άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Ειδικότερα, το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε τις εισαγωγές:

• των 4.560.116 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”SATO Α.Ε.”, οι οποίες προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών στους μετόχους της εταιρίας, σε αναλογία 2 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 10 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές. Δικαιούχοι των νέων δωρεάν μετοχών θα είναι οι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρίας μετά την εκκαθάριση των συναλλαγών του Χ.Α. της 18ης Ιουλίου 2006. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίστηκε η 26η Ιουλίου 2006.

• των 3.870.810 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”BETANET Α.Β.Ε.Ε.”, οι οποίες προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών στους μετόχους της εταιρίας, σε αναλογία 4 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 10 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές. Δικαιούχοι των νέων δωρεάν μετοχών θα είναι οι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρίας μετά την εκκαθάριση των συναλλαγών του Χ.Α. της 18ης Ιουλίου 2006. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίστηκε η 26η Ιουλίου 2006.

• των 8.342.250 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΙΜΑΚΟ ΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.”, ονομαστικής αξίας εκάστης 1,46 ευρώ, που προέκυψαν από reverse split μετοχών, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 16.684.500 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 19η Ιουλίου 2006, και ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 26η Ιουλίου 2006. Το Δ.Σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε επίσης για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ίδιας εταιρίας από 0,30 ευρώ σε 0,73 ευρώ - που προηγήθηκε του reverse split - καθώς και για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ιδίας εταιρίας από 1,46 ευρώ σε 0,36 ευρώ - που ακολούθησε το reverse split. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών με την τελική νέα ονομαστική αξία, 0,36 ευρώ ανά μετοχή, ορίστηκε η 26η Ιουλίου 2006.

• των 39.610.265 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”REDS Α.Ε.”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων κοινών ανωνύμων μετοχών της. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης του συνόλου των 39.610.265 υφισταμένων κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 19η Ιουλίου 2006, και ως ημερομηνία επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών ορίστηκε η 26η Ιουλίου 2006.

• των 16.027.165 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.”, οι οποίες προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών στους μετόχους της εταιρείας, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 1 παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή. Δικαιούχοι των νέων δωρεάν μετοχών θα είναι οι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρίας μετά την εκκαθάριση των συναλλαγών του Χ.Α. της 18ης Ιουλίου 2006. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίστηκε η 26η Ιουλίου 2006. Το Δ.Σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε επίσης για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ιδίας εταιρίας από 0,80 ευρώ σε 1,60 ευρώ. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία, 1,60 ευρώ ανά μετοχή, ορίστηκε η 19η Ιουλίου 2006.

• των 5.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.”, που προέκυψαν από μετατροπή 10 ομολογιών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 19η Ιουλίου 2006.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε για:

• την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε.” από 0,60 ευρώ σε 0,62 ευρώ. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφιστάμενων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 19η Ιουλίου 2006.

• τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”PAPERPACK-ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι. Α.Β.Ε.Ε.” από 1,63 ευρώ σε 0,80 ευρώ. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφιστάμενων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 19η Ιουλίου 2006.

• τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.” από 1,61 ευρώ σε 1,00 ευρώ. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφιστάμενων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 19η Ιουλίου 2006.

• την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΖΑΜΠΑ Α.Ε.” από 1,55 ευρώ σε 1,90 ευρώ. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφιστάμενων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 19η Ιουλίου 2006.

• τη σύνταξη του πληροφοριακού σημειώματος της εταιρίας ”ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΥΓΕΙΑ Α.Ε.”, σχετικά με την εξαγορά ποσοστού 12,21% της μη εισηγμένης εταιρείας ”ΜΗΤΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.” και ποσοστού 100% της μη εισηγμένης εταιρίας ”Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ”.

και ενέκρινε:

• Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας ”ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.” από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ ”MERIT ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.”, προκειμένου να συνεχίσει το εν λόγω Μέλος να παρέχει υπηρεσίες ειδικού διαπραγματευτή κατά τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εν λόγω εισηγμένης

• Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας ”BYTE COMPUTER ABEE” από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ ”ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.”, προκειμένου να συνεχίσει το εν λόγω Μέλος να παρέχει υπηρεσίες ειδικού διαπραγματευτή κατά τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εν λόγω εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v