Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όλες οι αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α.

Τις αλλαγές στη σύνθεση των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χ.Α. συνεπεία της από 4/10/2006 απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. αναφορικά με τις αλλαγές στη σύνθεση των Κατηγοριών Διαπραγμάτευσης ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο.

Όλες οι αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α.
Τις αλλαγές στη σύνθεση των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χ.Α. συνεπεία της από 4/10/2006 απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. αναφορικά με τις αλλαγές στη σύνθεση των Κατηγοριών Διαπραγμάτευσης ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο.

Στον FTSE 20 η μετοχή της Regency αντικαθίσταται από τη μετοχή της Τράπεζας Κύπρου, ενώ στον Mid 40 αφαιρούνται οι ΟΛΠ, Attica Bank, Tράπεζα Κύπρου και αντικαθίστανται από τις Proton, Xαλκόρ και Blue Star.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των Δεικτών:

Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α. & Δείκτης Συνολικής Απόδοσης του Γενικού Δείκτη

Οι μετοχές REGENCY ENTERTAINMENT (KO) και ΟΛΠ (ΚΟ) αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS (ΚΟ) και ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ (ΚO), με στάθμιση 100%.

FTSE/Χ.Α. 20

Η μετοχή REGENCY ENTERTAINMENT (KO) αφαιρείται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίσταται από τη μετοχή ΚΥΠΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΚΟ) με στάθμιση 100%.

FTSE/Χ.Α. Mid 40

Οι μετοχές ΚΥΠΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΚΟ), ATTICA BANK (ΚΟ) και ΟΛΠ (ΚΟ) αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές PROTON ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡ. (KO), με στάθμιση 75%, ΧΑΛΚΟΡ (ΚΑ), με στάθμιση 30%, και BLUE STAR ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ (ΚΑ) (KO), με στάθμιση 75%

FTSE/Χ.Α. International

Οι μετοχές REGENCY ENTERTAINMENT (KO), ATTICA BANK (ΚΟ), ΟΛΠ (ΚΟ) και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒ (ΚΟ) αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη, χωρίς να αντικατασταθούν από άλλες μετοχές.

FTSE/X.A. SmallCap 80

Οι μετοχές ΔΕΛΤΑ PROJECT (ΚΟ), EUROMEDICA (KO), ΝΗΡΕΥΣ (ΚO), ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ (ΚΟ) , ΥΓΕΙΑ (ΚΟ), ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΚΟ) και ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ (ΚΟ) αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές ΕΛΤΡΑΚ (KO). με στάθμιση 75%, και ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. (KO). με στάθμιση 30%, ΚΟΥΜΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ΚΟ). με στάθμιση 50%, ΕΒΙΚ (ΚΟ). με στάθμιση 50%, RIDENCO (ΚΑ). με στάθμιση 50%, ALMA - ΑΤΕΡΜΩΝ (ΚΟ). με στάθμιση 50%, ΡΕΒΟΪΛ (ΚΟ). με στάθμιση 30%.

FTSE/Χ.Α. 140

Οι μετοχές ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΚΟ) και ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ (ΚΟ) αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές ΕΛΤΡΑΚ (KO), με στάθμιση 75%, και ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. (KO), με στάθμιση 30%.

Επίσης, οι μετοχές ΚΟΥΜΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ΚΟ), με στάθμιση 50%, ΕΒΙΚ (ΚΟ), με στάθμιση 50%, RIDENCO (ΚΑ), με στάθμιση 50%, ALMA - ΑΤΕΡΜΩΝ (ΚΟ), με στάθμιση 50% και ΡΕΒΟΪΛ (ΚΟ), με στάθμιση 30% εισέρχονται στη σύνθεση του δείκτη συνεπεία της συμμετοχής τους στον FTSE/X.A. SmallCap 80.

Τέλος, οι μετοχές REGENCY ENTERTAINMENT (KO), ATTICA BANK (ΚΟ), ΟΛΠ (ΚΟ) και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒ (ΚΟ) αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη, χωρίς να αντικατασταθούν από άλλες.

FTSE/Χ.Α. Χημικά

Η μετοχή ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ (ΚΟ) αφαιρείται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς να ατικατασταθεί από άλλη.

FTSE/Χ.Α. Βιομηχανικά Προϊόντα & Υπηρεσίες

Η μετοχή ΟΛΠ (ΚΟ) αφαιρείται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς να αντικατασταθεί από άλλη. Οι μετοχές ΕΛΤΡΑΚ (KO), με στάθμιση 75% και ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. (KO), με στάθμιση 30% εισέρχονται στη σύνθεση του δείκτη συνεπεία της συμμετοχής τους στον FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/Χ.Α. Εμπόριο

Η μετοχή ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒ (ΚΟ) αφαιρείται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς να αντικατασταθεί από άλλη. Η μετοχή ΡΕΒΟΪΛ (ΚΟ), με στάθμιση 30% εισέρχεται στη σύνθεση του δείκτη συνεπεία της συμμετοχής της στον FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/Χ.Α. Μέσα Ενημέρωσης

Η μετοχή ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΚΟ) αφαιρείται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς να αντικατασταθεί από άλλη. Η μετοχή ALMA - ΑΤΕΡΜΩΝ (ΚΟ), με στάθμιση 50% εισέρχεται στη σύνθεση του δείκτη συνεπεία της συμμετοχής της στον FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/Χ.Α. Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Η μετοχή ΚΟΥΜΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ΚΟ), με στάθμιση 50% εισέρχεται στη σύνθεση του δείκτη συνρεπεία της συμμετοχής της στον FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/Χ.Α. Προσωπικά & Οικιακά Προϊόντα

Η μετοχή RIDENCO (ΚΑ), με στάθμιση 50% εισέρχεται στη σύνθεση του δείκτη συνεπεία της συμμετοχής της στον FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/Χ.Α. Τρόφιμα & Ποτά

Η μετοχή ΕΒΙΚ (ΚΟ), με στάθμιση 50% εισέρχεται στη σύνθεση του δείκτη συνεπεία της συμμετοχής της στον FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/Χ.Α. Ταξίδια & Αναψυχή

Η μετοχή REGENCY ENTERTAINMENT (KO) αφαιρείται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς να αντικατασταθεί από άλλη.

FTSE/Χ.Α. Τράπεζες

Η μετοχή ATTICA BANK (KO) αφαιρείται από τ σύνθεση του δείκτη χωρίς να αντικατασταθεί από άλλη.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν από την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v