Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά: Διαγράφονται 8 εταιρίες από το Χ.Α.

Οκτω διαγραφές, τέσσερις παρατάσεις και τη ”σωτηρία” μίας εταιρίας αποφάσισε πριν από λίγο η διοίκηση της Κεφαλαιαγοράς. Πιο συγκεκριμένα, διαγράφονται από το ταμπλό του Χ.Α. οι Πόρτο Καρράς, Μουριάδης, Sea Farm Ionian, Μπαλάφας, Alfa Alfa Energy, Intersat, Κεράνης και ΑΛΤΕ.

Κεφαλαιαγορά: Διαγράφονται 8 εταιρίες από το Χ.Α.
Οκτω διαγραφές, τέσσερις παρατάσεις και τη ”σωτηρία” μίας εταιρίας αποφάσισε πριν από λίγο η διοίκηση της Ε.Κ.

Πιο συγκεκριμένα, διαγράφονται από το ταμπλό του Χ.Α. οι Πόρτο Καρράς, Μουριάδης, Sea Farm Ionian, Μπαλάφας, Alfa Alfa Energy, Intersat, Κεράνης και ΑΛΤΕ.

Παράταση έως την 1/12/2006 προκειμένου να παρουσιάσουν βελτιωμένα στοιχεία έλαβαν οι Θεμελιοδομή, Κορασίδης, ΚΟΡΦΙΛ και Elephant, ενώ έπαψε να υφίσταται η διαδικασία διαγραφής για τον όμιλο Ideal, καθώς σύμφωνα με την Ε.Κ. δεν συντρέχουν πλέον οι συνθήκες.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε επίσης το ενημερωτικό δελτίο της Active AEEX για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Εξάλλου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε τον διορισμό χρηματιστηριακών εκπροσώπων στις εταιρίες ”ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ”, ”MAGNA TRUST ΑΧΕΠΕΥ”, ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ) Λτδ”, ”SHARELINK SECURITIES & FINANCIAL SERVICES Ltd”, ”MEGA EQUITY SECURITIES & FINANCIAL SERVICES PUBLIC Ltd” και ”ATLANTIC SECURITIES Ltd”.

Τέλος, αποφάσισε τη χορήγηση άδειας λειτουργίας Α.Ε.Ε.Δ. στις υφιστάμενες Ανώνυμες Εταιρίες Λήψης και Διαβίβασης Εντολών (Α.Ε.Λ.Δ.Ε.) ΒΟΛΟΣ με έδρα τον Βόλο, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΞΙΩΝ με έδρα τα Γιάννενα, ΤΡΙΑΙΝΑ με έδρα την Αθήνα, ΥΨΙΛΟΝ με έδρα την Αθήνα, TACTIX με έδρα την Κηφισιά, ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ με έδρα τη Λάρισα, INFOTRUST με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ΕΥΡΩ-ΠΙΣΤΗ με έδρα τη Νίκαια, PRIME με έδρα την Πάτρα, ΖΩΤΟΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ΕΥΡοβολή με έδρα την Καρδίτσα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v