Παραμένει το θετικό κλίμα στην αγορά, λένε οι ΑΧΕ

Διατήρηση του θετικού κλίματος στην αγορά προβλέπουν οι αναλυτές, οι οποίοι δεν αποκλείουν κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις σήμερα, μετά τα κέρδη που καταγράφηκαν την Παρασκευή.

Παραμένει το θετικό κλίμα στην αγορά, λένε οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Ξεκινώντας την εβδομάδα, το βελτιωμένο επενδυτικό κλίμα καθιστά περιορισμένο το ενδεχόμενο πτώσης στην αγορά, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Αν και το ενδεχόμενο ορισμένων κερδοσκοπικών κινήσεων δεν μπορεί να αποκλειστεί βραχυπρόθεσμα, το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον αναμένεται να συνεχιστεί, όπως εκτιμά η National Securities.

Οι ευρωπαϊκές αγορές θα ανοίξουν σήμερα σε υψηλότερο επίπεδο, όπως εκτιμά η Proton Securities, η οποία αναμένει η Σοφοκλέους να ακολουθήσει τις άλλες χρηματαγορές, σε χαμηλότερο όμως βαθμό, δεδομένων των κερδών της Παρασκευής.

Το διεθνές ”μέτωπο” παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα, εν αναμονή της ανακοίνωσης της Fed για τα επιτόκια στις 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την Piraeus Securities, η οποία προβλέπει κάποιες ήπιες κερδοσκοπικές κινήσεις στη Σοφοκλέους για σήμερα.

Το κλίμα παραμένει θετικό και μια περαιτέρω άνοδος δεν μπορεί να αποκλειστεί για σήμερα στη Σοφοκλέους, σύμφωνα με την Εγνατία Finance. Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, πιθανόν να σημειωθούν κάποιες ήπιες κερδοσκοπικές κινήσεις, μετά τα πρόσφατα κέρδη, ωστόσο αυτό φαίνεται μάλλον απίθανο να διαταράξει το θετικό momentum, ενώ το ενδεχόμενο πτώσης φαίνεται περιορισμένο.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Η Σοφοκλέους έκλεισε 1% υψηλότερα την Παρασκευή, με τις τράπεζες να εμφανίζουν την καλύτερη απόδοση, σύμφωνα με τη Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v