Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Κέρδη 4,4 εκατ. στο Q3 βλέπει η IBG

Σημαντική αύξηση σε έσοδα και EBITDA θα εμφανίσει η ΕΧΑΕ το γ' τρίμηνο, προβλέπει η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος. Δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη με το εννεάμηνο του 2013 λόγω έκτακτων κερδών 40 εκατ. ευρώ που είχε εγγράψει η εταιρία.

ΕΧΑΕ: Κέρδη 4,4 εκατ. στο Q3 βλέπει η IBG

Ισχυρά κέρδη θα εμφανίσει η Ελληνικά Χρηματιστήρια στο γ΄τρίμηνο, λόγω βελτίωσης στον όγκο συναλλαγών του ΧΑ και ενεργειών περιορισμού κόστους, σημειώνει η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί τιμή-στόχο στα 7,6 ευρώ και σύσταση "buy".

Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη της ΕΧΑΕ το γ΄τρίμηνο αναμένεται να διαμορφωθούν στα 4,4 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 5,9% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, με τα έσοδα να εμφανίζονται αυξημένα κατά 23,2% στα 10,22 εκατ. Άνοδος 72,2% αναμένεται στα EBITDA, στα 5,5 εκατ. ευρώ.

Στο εννεάμηνο, τα κέρδη αναμένονται στα 17,8 εκατ. ευρώ έναντι 40,5 εκατ. το 2013. Σημειώνεται ότι τα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα καθώς στο εννεάμηνο του 2013, η ΕΧΑΕ ενέγραψε έκτακτα έσοδα 40 εκατ. ευρώ από την ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών και τη δημόσια προσφορά της Coca Cola HBC.

Η ΕΧΑΕ ανακοινώνει αποτελέσματα στις 17 Νοεμβρίου, μετά το κλείσιμο της αγοράς  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v