Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Στις 8/12 μετατίθεται η αλλαγή στη σύνθεση των δεικτών

Η ημερομηνίας εφαρμογής των αλλαγών στη σύνθεση όλων των δεικτών της αγοράς μετοχών μετατίθεται για τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014.

ΧΑ: Στις 8/12 μετατίθεται η αλλαγή στη σύνθεση των δεικτών

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε ότι, επειδή η ημερομηνία που θα τεθούν σε παραγωγή οι νέες εκδόσεις των Συστημάτων και του Μοντέλου Διαπραγμάτευσης και Εκκαθάρισης της Αγοράς Παραγώγων και η ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών στη σύνθεση των δεικτών της αγοράς μετοχών συμπίπτουν (Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014), η ημερομηνίας εφαρμογής των αλλαγών στη σύνθεση όλων των δεικτών της αγοράς μετοχών μετατίθεται για τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση ελήφθη ώστε να διευκολυνθεί τόσο η μετάβαση στο νέο μοντέλο διαπραγμάτευσης όσο και η διαχείριση των χαρτοφυλακίων που παρακολουθούν την πορεία των δεικτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο