Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι στόχοι της Wood για Eurobank, Τιτάνα, Σαράντη

Πώς είδε ο οίκος τα αποτελέσματα των Eurobank, Σαράντη και Τιτάνα. Διατηρεί buy με τιμή-στόχο τα 9,4 ευρώ για τον Σαράντη και συστάσεις hold για Eurobank και Τιτάνα.

Οι στόχοι της Wood για Eurobank, Τιτάνα, Σαράντη

Τις εκτιμήσεις της για τις μετοχές των Σαράντη, Τιτάνα και Eurobank καταθέτει η Wood σε εκθέσεις της. 

Ειδικότερα για τον Σαράντη, η χρηματιστηριακή δίνει σύσταση buy με τιμή-στόχο για τον τίτλο στα 9,4 ευρώ, μετά τα αποτελέσματα γ' τριμήνου που επιβεβαιώνουν τις προοπτικές για το σύνολο της χρήσης και ειδικότερα για αύξηση των πωλήσεων κατά 6% στα 250 εκατ. ευρώ και των κερδών κατά 10% στα 17 εκατ. ευρώ. 

Η Wood υπογραμμίζει ότι η εταιρία εμφανίζει ελκυστικές προοπτικές αύξησης των κερδών ανά μετοχή, έναν ισχυρό ισολογισμό και το ενδεχόμενο νέων ευκαιριών ανάπτυξης μέσω εξαγορών.    

Σε σχέση με τη Eurobank, ο οίκος τονίζει ότι οι υποβόσκουσες τάσεις στα αποτελέσματα δείχνουν καλύτερη εικόνα και στέκεται στις ενθαρρυντικές τάσεις στα spreads. Όπως αναφέρει σε έκθεσή του στην οποία δίνει σύσταση hold και τιμή-στόχο 0,37 ευρώ, η αποτίμηση της τράπεζας είναι ελκυστική, αλλά η κορυφαία του επιλογή από τον κλάδο, η Alpha Bank (buy με τιμή-στόχο το 0,9 ευρώ), έχει μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου.  

Όσον αφορά τα αποτελέσματα του Τιτάνα, η Wood σημειώνει ότι δεν αναμένεται να έχουν επίπτωση στην τιμή της μετοχής καθώς δεν εμπεριέχουν θετικές ή αρνητικές εκπλήξεις. Ωστόσο, οι προοπτικές βελτιώνονται σταδιακά από το 2015 και μετά. Σημειώνεται ότι η χρηματιστηριακή διατηρεί σύσταση hold με στόχο τα 24,5 ευρώ για τον τίτλο. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v