ΟΠΑΠ: Αναβαθμίζει σε buy η IBG

Η χρηματιστηριακή, στην έκθεσή της με τίτλο "ένα στοίχημα που αξίζει το ρίσκο", τονίζει ότι η αύξηση στην τιμή - στόχο αντανακλά την αύξηση των προβλέψεων για τα κέρδη του οργανισμού μεσοπρόθεσμα αλλά και την αισιοδοξία για την ολοκλήρωση νέας συμφωνίας με τους δανειστές.

ΟΠΑΠ: Αναβαθμίζει σε buy η IBG

Σε αναβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή του ΟΠΑΠ σε buy από accumulate προχωρά η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος σε έκθεσή της στην οποία προχωρά σε αύξηση της τιμής-στόχου στα 11,1 από 10 ευρώ. 

Η χρηματιστηριακή, στην έκθεσή της με τίτλο "ένα στοίχημα που αξίζει το ρίσκο", τονίζει ότι η αύξηση στην τιμή - στόχο αντανακλά την αύξηση των προβλέψεων για τα κέρδη του οργανισμού μεσοπρόθεσμα αλλά και την αισιοδοξία για την ολοκλήρωση μιας νέας συμφωνίας της Ελλάδας με τους δανειστές. 

Ο ΟΠΑΠ συγκεντρώνει μοναδικά χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ελκυστική επιλογή για τους επενδυτές "αξίας", όπως: 

- Ισχυρή δυναμική κερδοφορίας (με εκτίμηση για μέση ετήσια αύξηση των EBITDA ύψους 12% έως το 2018) λόγω και της εισαγωγής νέων παιχνιδιών. 

- Στιβαρή παραγωγή ταμειακών ροών άνω των 400 εκατ. ευρώ από το 2016 και μετά. 

-Υγιή ισολογισμό, χωρίς μόχλευση. 

-Την υιοθέτηση σχετικά γενναιόδωρης μερισματικής πολιτικής που αναμένεται να οδηγήσει σε αποδόσεις άνω του 8% τα επόμενα χρόνια. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v