Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Μεγάλα περιθώρια ανόδου βλέπει η Euroxx

Βαθιά υποτιμημένη η μετοχή, τονίζει η Euroxx ενώ επισημαίνει ότι το περιθώριο ανόδου σε σχέση με την τιμή-στόχο των 2,5 ευρώ διαμορφώνεται στο 98%. Η μετοχή διαπραγματεύεται με discount 27% έναντι των ομοειδών εταιριών, κάτι που δεν δικαιολογείται.

Ελλάκτωρ: Μεγάλα περιθώρια ανόδου βλέπει η Euroxx

Με σύσταση overweight και τιμή-στόχο στα 2,5 ευρώ ξεκινά εκ νέου κάλυψη για τη μετοχή της Ελλάκτωρ η Euroxx. 

Η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει ότι έχει βελτιωθεί η "ορατότητα" για τα μεγέθη της εισγμένης. Προβλέπει μέση ετήσια αύξηση των εσόδων και των κερδών προ φόρων και τόκων κατά 3% και 14% αντίστοιχα ως το 2018 ενώ τονίζει ότι η εταιρία αναμένεται να ενισχυθεί τόσο από την επανεκκίνηση των οδικών αξόνων, αλλά και από ενδεχόμενη ανάκαμψη της οικονομίας. 

Η Euroxx επισημαίνει ότι το περιθώριο ανόδου σε σχέση με την τιμή-στόχο διαμορφώνεται στο 98%, καθώς η μετοχή διαπραγματεύεται με discount 27% έναντι των ομοειδών εταιριών, κάτι που δεν δικαιολογείται. 

Οπως αναφέρει, η μετοχή διαπραγματεύεται στην παρούσα φάση 55% χαμηλότερα από τη δίκαιη αξία μόνο του χαρτοφυλακίου των παραχωρήσεων, κάτι που σημαίνει ότι όλες οι άλλες δραστηριότητες του ομίλου δεν αποτιμώνται στη μετοχή. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v