Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: Νές υψηλότερες τιμές-στόχοι για ΕΛΠΕ και Motor Oil

Η Alpha Finance προχωρά στις νέες αποτιμήσεις λόγω του χαμηλότερου μέσου σταθμισμένου κόστους κεφαλαίου (WACC) για τις δυο εταιρείες αλλά και του ευνοϊκού περιβάλλοντος για τα περιθώρια διύλισης στο α΄ τρίμηνο. Οι προβλέψεις για το α΄ τρίμηνο.

Alpha Finance: Νές υψηλότερες τιμές-στόχοι για ΕΛΠΕ και Motor Oil

Νέες υψηλότερες τιμές-στόχους για τις μετοχές των Motor Oil και ΕΛΠΕ θέτει η Alpha Finance σε έκθεση στην οποία διατηρεί τις συστάσεις outperform για τις δυο εισηγμένες.

Η χρηματιστηριακή αυξάνει στα 7 ευρώ από 6,5 πριν την τιμή-στόχο για τα EΛΠΕ, ενώ για τη Motor Oil η νέα τιμή-στόχος τίθεται στα 18,85 ευρώ, από 16,75 πριν.

Η Alpha Finance προχωρά στις νέες αποτιμήσεις λόγω του χαμηλότερου μέσου σταθμισμένου κόστους κεφαλαίου (WACC) για τις δυο εταιρείες αλλά και του ευνοϊκού περιβάλλοντος για τα περιθώρια διύλισης στο α΄ τρίμηνο.

Σε ό,τι αφορά τις προβλέψεις για το α΄ τρίμηνο η Alpha Finance εκτιμά ότι τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη των ΕΛΠΕ θα ανέλθουν στα 104 εκατ., αυξημένα κατά 74%. Τα προσαρμοσμένα EBITDA προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 220 εκατ. ευρώ.

Για τη Motor Oil προβλέπει πως τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη θα διαμορφωθούν στα 66 εκατ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 16%.

Τα EΛΠΕ ανακοινώνουν αποτελέσματα α΄ τριμήνου στις 17 Μαίου, ενώ η Motor Oil στις 24 Μαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v