Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς είδαν οι αναλυτές τα αποτελέσματα της Μυτιληναίος

Οι εκτιμήσεις των χρηματιστηριακών για το σύνολο της χρονιάς κάνουν λόγο για έσοδα άνω των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Θετική έκπληξη η εικόνα του πρώτου τριμήνου.

Πώς είδαν οι αναλυτές τα αποτελέσματα της Μυτιληναίος

Θετική έκπληξη αποτέλεσαν για τους αναλυτές τα αποτελέσματα τριμήνου που ανακοίνωσε η Μυτιληναίος.
Στο πρωϊνό report της Πειραιώς γίνεται λόγος για «ισχυρά» αποτελέσματα «καλύτερα του αναμενόμενου». Η χρηματιστηριακή διατηρεί σύσταση «outperform» για τη μετοχή και τιμή στόχο τα 14 ευρώ.

Η Axia σημειώνει ότι όλες οι τάσεις του πρώτου τριμήνου είναι εντός των προσδοκιών ότι το 2019 θα είναι χρονιά ανάπτυξης για τον όμιλο. Εκτιμά δε ότι οι τάσεις που επικράτησαν τη συγκεκριμένη περίοδο θα συνεχιστούν στο σύνολο του έτους.

Η Euroxx σημειώνει ότι η Μυτιληναίος παραμένει σε τροχιά για να πραγματοποιήσει φέτος επιδόσεις ρεκόρ, κάτι που ευθυγραμμίζεται με τις δηλώσεις του μάνατζμεντ και τις εκτιμήσεις της ίδιας της χρηματιστηριακής. Βλέπει πωλήσεις 2,14 δισ. ευρώ, EBITDA 368 εκατ. ευρώ και κέρδη 200 εκατ. ευρώ.

Η NBG βλέπει επίσης έσοδα άνω των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ στη φετινή χρονιά και δηλώνει ότι «παραμένει αγοραστής» για τη μετοχή.

Η Edison εκτιμά EBITDA 359 εκατ. ευρώ για φέτος και 344 εκατ. για το 2020, ενώ τα καθαρά κέρδη εκτιμάται πως θα ανέλθουνσε 206 εκατ και 197 εκατ. αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v