Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σεμινάριο για τον προσδιορισμό του επενδυτικού προφίλ από την CFA

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Ελευθερία Αχλαδιανάκη, Επικεφαλής του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών.

Σεμινάριο για τον προσδιορισμό του επενδυτικού προφίλ από την CFA

Η Ελληνική Ένωση CFA (CFA Society Greece) προσκαλεί τους ιδιώτες επενδυτές σε δωρεάν εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Παράγοντες Προσδιορισμού Επενδυτικού Προφίλ των Ιδιωτών Επενδυτών». Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των ιδιωτών επενδυτών για τις βασικές αρχές επενδύσεων και η κατανόηση της πληρότητας της ενημέρωσης που θα πρέπει να λαμβάνουν από τους πωλητές επενδυτικών προϊόντων.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Ελευθερία Αχλαδιανάκη, Επικεφαλής του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (Σ.ΜΕ.Χ.Α.). Η κα Αχλαδιανάκη διαθέτει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση τραπεζικών και ασφαλιστικώνστελεχών και παραπάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοοικονομικό κλάδο.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης CFA, Λουκάς Δέδες, CFA, τονίζει ότι «το σεμινάριο αποτελεί άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση του επιπέδου της επενδυτικής επιμόρφωσης στην Ελλάδα, καθώς η ομαλή λειτουργία των αγορών χρειάζεται υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και γνώσεων, όχι μόνο από τους φορείς που σχεδιάζουν και διανέμουν επενδυτικά προϊόντα, αλλά από όλα τα μέλη της επενδυτικής κοινότητας.

Αυτό σημαίνει ότι και οι λιανικοί πελάτες-ιδιώτες επενδυτές θα πρέπει να έχουν ένα καλό επίπεδο γνώσεων όσον αφορά τις επενδύσεις, έτσι ώστε να είναι σε θέση να παίρνουν τις βέλτιστες αποφάσεις ανάλογα και με τους επενδυτικούς τους στόχους».

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο σεμινάριο μπορούν να εγγραφούν εδώ: https://zoom.us/meeting/register/tJIufuihrzkiHNSLaf39JitPsIL4P0rlxjkN

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v