Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ CFA και Ενωσης Θεσμικών Επενδυτών

Eχει ως στόχο την ενίσχυση της δεσμών των δυο φορέων και την ανάληψη κοινών δράσεων σε θέματα που προάγουν το χώρο των επενδύσεων και της επαγγελματικής διαχείρισης στην Ελλάδα.

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ CFA και Ενωσης Θεσμικών Επενδυτών

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ελληνικής Ένωσης CFA (CFA Society Greece) με την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών (ΕΘΕ) ανακοινώνεται η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών Θεοφάνη Μυλωνά και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης CFA Λουκά Δέδε έχει ως στόχο την ενίσχυση της δεσμών των δυο φορέων και την ανάληψη κοινών δράσεων σε θέματα που προάγουν το χώρο των επενδύσεων και της επαγγελματικής διαχείρισης στην Ελλάδα, προς όφελος των επενδυτών και της κοινωνίας γενικότερα.

Εκ μέρους της ΕΘΕ, ο κ. Μυλωνάς ανέφερε: «Η Ελληνική Ένωση CFA είναι σταθερός συνομιλητής μας επί σειρά ετών και έχουμε από κοινού συνδράμει σε ενέργειες για την ανάπτυξη της ελληνικής κεφαλαιαγοράς. Το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπογράφουμε υπογραμμίζει την σχέση αυτή και θα επιτρέψει την περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση της».

Από πλευράς της Ελληνικής Ένωσης CFA, ο κ. Δέδες δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την ΕΘΕ αριθμεί ήδη πολλά έτη και η υπογραφή αυτού του Μνημονίου Συνεργασίας μας επιτρέπει να συνεργαστούμε σε ένα ανανεωμένο επίπεδο δράσεων και να διευρύνουμε τις προσπάθειες μας για την ανάπτυξη της ελληνικής κεφαλαιαγοράς, αναδεικνύοντας τις ωφέλειες που έχει η επαγγελματική διαχείριση των επενδύσεων και η συνεχής εκπαίδευση των επαγγελματιών του χώρου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v