Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Στο 33,47% το ποσοστό της Fairfax εξαιρουμένου του ποσοστού του ΤΧΣ

To ποσοστό ελέγχεται μέσω σειράς νομικών οντοτήτων.

Eurobank: Στο 33,47% το ποσοστό της Fairfax εξαιρουμένου του ποσοστού του ΤΧΣ

Η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία ανακοινώνει, με βάση σχετική γνωστοποίηση που έλαβε από την Fairfax ότι το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Εταιρείας που κατείχε άμεσα και έμμεσα η Fairfax, ανήλθε στις 14.7.2021 σε 33,00% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, περιλαμβανομένων των δικαιωμάτων ψήφου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (εφεξής «ΤΧΣ»), ποσοστό που αντιστοιχεί σε 1.224.002.259 δικαιώματα ψήφου επί κοινών μετοχών της Εταιρείας. Εξαιρουμένων των δικαιωμάτων ψήφου του ΤΧΣ, το εν λόγω ποσοστό διαμορφώθηκε σε 33,47% επί κοινών μετοχών της Εταιρείας.

Περαιτέρω, η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την από 16.7.2021 γνωστοποίηση της Fairfax προς την Εταιρεία με την οποία γνωστοποίησε, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 7α (παρ. 6 περ. γ) του ν. 3864/2010, όπως ισχύει, ότι το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Εταιρείας που κατείχε άμεσα και έμμεσα η Fairfax υπερέβη στις 14.7.2021 το 33,3% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, εξαιρουμένων των δικαιωμάτων ψήφου του ΤΧΣ, καθώς αυτό ανήλθε, όπως προαναφέρθηκε, σε 33,47%

* Δείτε την αλυσίδα των ελεγχόμενων από τη Fairfax νομικών οντοτήτων που κατέχουν άμεσα τα ανωτέρω δικαιώματα ψήφου στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v