Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απόδοση άνω του 40% έδωσε Αμοιβαίο Κεφάλαιο της GMM

Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο GMM GERAISTOS BALANCED FUND πρόσφερε στους επενδυτές του απόδοση 40,76% μέσα σε μόλις μία χρονιά! Επιπλέον, στην τριετία 2019-2021 πέτυχε σωρευτική απόδοση 61,74%.

Απόδοση άνω του 40% έδωσε Αμοιβαίο Κεφάλαιο της GMM

Την κορυφαία ετήσια απόδοση Αμοιβαίου Κεφαλαίου για το 2021 πέτυχε η GMM Global Money Managers.

Συγκεκριμένα, το Αμοιβαίο Κεφάλαιο GMM GERAISTOS BALANCED FUND πρόσφερε στους επενδυτές του απόδοση 40,76% μέσα σε μόλις μία χρονιά! Επιπλέον, στην τριετία 2019-2021 πέτυχε σωρευτική απόδοση 61,74%.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, παρόμοιες υψηλές αποδόσεις κατέγραψε και το Αμοιβαίο Κεφάλαιο GMM KOLONA BALANCED FUND με 63,04% στην τριετία 2019-2021 και 35,54% το 2021.

Τα δύο Αμοιβαία Κεφάλαια της GMM Global Money Managers πρωταγωνίστησαν στα φετινά βραβεία Fund Managers' Awards, που απονέμονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα στους καλύτερους σε απόδοση διαχειριστές Αμοιβαίων Κεφαλαίων, και κατέλαβαν την 1η και τη 2η θέση στην κατηγορία «Μικτά Αμοιβαία Κεφάλαια».

Επιπλέον, η GMM Global Money Managers συγκαταλέχθηκε για το 2021 στις 6 κορυφαίες Εταιρείες Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Τα βραβεία FUND MANAGERS’ AWARDS βασίζονται στα δημοσιευμένα στοιχεία απόδοσης για όλες τις κατηγορίες Αμοιβαίων Κεφαλαίων, ενός και τριών ετών, και εξυπηρετούν την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού. Επίσης, προσωποποιούν τη σχέση εμπιστοσύνης με τους επιτυχημένους διαχειριστές και επιβεβαιώνουν σε ετήσια βάση τη διαχειριστική επάρκεια.

Τα Αμοιβαία Κεφάλαια της GMM είναι εισηγμένα στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και είναι ελεύθερα για επένδυση με ελάχιστο 1.000 € σε όλο το επενδυτικό κοινό.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v