Κρι Κρι: Στα top picks της Beta, ανεβάζει την τιμή-στόχο

Στις κορυφαίες επιλογές της χρηματιστηριακής η Κρι Κρι, ενώ εξαίρει τις επιδόσεις της εταιρείας στο εξάμηνο και το ισχυρό guidance για τη συνέχεια. Σύσταση overwight.

Κρι Κρι: Στα top picks της Beta, ανεβάζει την τιμή-στόχο

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Κρι Κρι, στα 10,72 από 8,7 ευρώ, δίνει η Beta Securities σε έκθεσή της στην οποία επαναδιατυπώνει τη σύσταση "overweight", ενώ επισημαίνει ότι η μετοχή συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές της.

Η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει τις εξαιρετικές επιδόσεις της εταιρείας στο εξάμηνο αλλά και το ισχυρό guidance που δίνει η διοίκηση για το σύνολο της χρήσης. 

Τονίζει ότι ο κλάδος γιαουρτιού παραμένει ο οδηγός ανάπτυξης για την εταιρεία, η οποία εξετάζει και τη διείσδυση στην αμερικανική αγορά μακροπρόθεσμα. 

Οπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, το μεγάλο ποσοστό που ελέγχει στην εταιρεία η οικογένεια Τσινάβου (περί το 73,2%) αποτρέπει πιθανούς επενδυτές από τοποθετήσεις και διατηρεί περιορισμένο το επενδυτικό ενδιαφέρον. 

Η εταιρεία δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει το ζήτημα, παρά τις επαναλαμβανόμενες αναφορές της διοίκησης περί λύσης μέσω placement μετοχών της εταιρείας. Ωστόσο, το ανοδικό περιθώριο (+31,5%) υπερκαλύπτει τις ανησυχίες για τη διασπορά.    

Η Kρι Kρι διαπραγματεύεται με P/E 9,6 με βάση τις εκτιμήσεις για το 2023 και με δείκτη EV/EBITDA στο 8,7.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v