Real Consulting: Πού πήγαν τα 3 πακέτα για το 12,4%

Η αξία των συναλλαγών έφτασε τα 20 εκατ. ευρώ και αφορούσαν συνολικά 3,83 εκατομμύρια μετοχές.

Real Consulting: Πού πήγαν τα 3 πακέτα για το 12,4%

Τρία πακέτα για συνολικό αριθμό 3,83 εκατομμυρίων μετοχών της Real Consulting πέρασαν νωρίτερα στο ταμπλό. Η αξία τους φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ. Οι μετοχές αυτές αντιπροσωπεύουν το 12,4% του μετοχικού κεφαλαίου.

Κατά πληροφορίες πρόκειται για συναλλαγή που αφορά υφιστάμενους μετόχους της εταιρείας και όχι μεταβίβαση σε κάποιον νέο μέτοχο.

Σε επιχειρηματικό επίπεδο, η Real Consulting πέρα από τον στόχο για περαιτέρω ανάπτυξη στο ήδη υπάρχον προϊοντικό χαρτοφυλάκιό της (τομέας στον οποίο η ζήτηση είναι διεθνώς υψηλή) συνεχίζει να αναζητά στοχευμένες εξαγορές σε συμπληρωματικούς χώρους, με απώτερο σκοπό -μετά και την πρόσκτηση της OTS- να μετεξελιχθεί από πάροχο επιχειρηματικών λύσεων (business solution provider) σε όμιλο ψηφιακής τεχνολογίας (technology digital group).

Oπως δήλωσε πρόσφατα ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Διονύσης Αθανασάκος, στόχος είναι μέσα στο 2026 η εξαγορά μίας-δύο εταιρειών σημαντικού μεγέθους (είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη) που θα μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα και να είναι σε θέση να παραδίδουν άμεσα έργα στο αντικείμενο που δραστηριοποιούνται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο