Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσιάσεις 12 εταιριών από Sal. Oppenheim-Merit

Με τη συμμετοχή τουλάχιστον 35 fund managers από την κεντρική και δυτική Ευρώπη θα διεξαχθεί το πέμπτο Greek Investment Conference που διοργανώνουν οι Sal. Oppenheim και Merit στις 17-18/4/08.

Παρουσιάσεις 12 εταιριών από Sal. Oppenheim-Merit
Με τη συμμετοχή τουλάχιστον 35 fund managers από την κεντρική και δυτική Ευρώπη θα διεξαχθεί το πέμπτο Greek Investment Conference που διοργανώνουν οι Sal. Oppenheim και Merit στο ξενοδοχείο Αστήρ Παλάς στις 17 και 18 Απριλίου.

Κατά το διήμερο θα παρουσιαστούν 12 εισηγμένες, ενώ θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στις κεντρικές εγκαταστάσεις των Πλαίσιο, Jumbo, Attica Πολυκαταστήματα και ενδεχομένως της Κλουκίνας- Λάππας (δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί).

Η εκδήλωση θα ανοίξει με παρουσίαση των προοπτικών της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς καθώς και των Βαλκανιών από τον κ. Δ. Λευτάκη της Merit AXEΠΕΥ και θα ακολουθήσει παρουσίαση των προοπτικών της ευρωπαϊκής οικονομίας και αγορών από τον κ. Fligel, διευθύνοντα σύμβουλο του τομέα μετοχών και κεφαλαιαγορών της Sal. Oppenheim

Θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις των Lamda Development, Καλπίνης - Σίμος, METKA, Σφακιανάκης, Μπάμπης Βωβός, Κορρές, Attica Bank, Δάιος Πλαστικά, Σωληνουργεία Κορίνθου, Aegean Airlines, Sprider Stores και Alapis και εν συνεχεία one to one συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των διοικήσεων των παραπάνω εταιριών και των fund managers.

Τη δεύτερη ημέρα προγραμματίστηκαν επισκέψεις και παρουσιάσεις στις κεντρικές εγκαταστάσεις των Πλαίσιο, Jumbo και της Αττικά Πολυκαταστήματα, θυγατρικής της Elmec Sport η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής της στο Χ.Α. εντός της επόμενης διετίας. Στη λίστα των παρουσιάσεων ενδέχεται να προστεθεί και η Κλουκίνας - Λάππας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v