Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Morgan Stanley: Τα 12,10 ευρώ τιμή-στόχος για ΟΤΕ

Τα 12,10 ευρώ θέτει ως τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ η Morgan Stanley, σε ανάλυσή της (1/7/2003) όπου εξετάζει την εικόνα των ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών εταιριών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2003, αξιολογώντας τη μετοχή του Οργανισμού με ”απόδοση αντίστοιχη της αγοράς”.

Morgan Stanley: Τα 12,10 ευρώ τιμή-στόχος για ΟΤΕ
Τιμή-στόχο τα 12,10 ευρώ θέτει η Morgan Stanley για τη μετοχή του ΟΤΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 1η Ιουλίου 2003, η οποία αφορά στον ευρύτερο κλάδο των ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιών.

Ειδικότερα και όσον αφορά στην εικόνα του κλάδου κατά το πρώτο τρίμηνο του 2003, η Morgan Stanley επισημαίνει μεταξύ άλλων την ικανότητα που επέδειξαν οι τηλεπικοινωνιακές εταιρίες για περικοπή των εξόδων, ενώ προσθέτει πως οι επενδυτές θα πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους στις εταιρίες εκείνες που έχουν θέσει πειθαρχημένη στρατηγική όσον αφορά στα κόστη.

Η Morgan Stanley αξιολογεί τη μετοχή του ΟΤΕ με ”απόδοση αντίστοιχη της αγοράς” (equal weight).

Ο ξένος οίκος αναφέρει πως κατά το α΄ τρίμηνο του 2003 οι συνολικές συνδέσεις του ΟΤΕ υποχώρησαν σημαντικά συγκριτικά με τα προηγούμενα τρίμηνα, επισημαίνοντας πως τόσο οι συνδέσεις PSTN όσο και οι συνδέσεις ISDN παρουσίασαν χαμηλότερο ρυθμό ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v