Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιφυλακτική για το investor day του ΟΤΕ η UBS

Τα 10,6 ευρώ δίνει τιμή στόχο για τον ΟΤΕ η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 7 Ιουλίου με αφορμή το investor day που οργανώνει η διοίκηση του οργανισμού στις 11 Ιουλίου, ενώ διατηρεί τη σύσταση neutral 1.

Επιφυλακτική για το investor day του ΟΤΕ η UBS
Τη σύσταση neutral 1 και τιμή στόχο τα 10,6 ευρώ δίνει για τον ΟΤΕ η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 7 Ιουλίου, με αφορμή το investor day που διοργανώνει η διοίκηση του ΟΤΕ στις 11 Ιουλίου 2003.

Ειδικότερα, η UBS εκτιμά ότι η πορεία του οργανισμού επηρεάζεται κυρίως από την πορεία της RomTelecom, καθώς και από την αναμενόμενη ολοκλήρωση των προσπαθειών αναδιάρθρωσης.

Παρά το γεγονός, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η UBS, πως έχουν περάσει 6 μήνες από την ημέρα απόκτησης του ελέγχου της RomTelecom, ο ΟΤΕ δεν έχει ακόμη χαράξει ξεκάθαρη στρατηγική σχετικά με τον κλάδο της κινητής στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της UBS, τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα αναμένεται να απογοητεύσουν, ενώ, όπως επισημαίνεται, δεν βλέπει κάποιον καταλύτη για τη μετοχή, έως ότου ο ΟΤΕ να καταγράψει θετική πορεία σε βασικούς τομείς.

Η σύσταση για τον ΟΤΕ παραμένει neutral 1, ενώ η τιμή στόχος των 10,6 ευρώ αποδίδεται στην αποτίμηση με βάση το άθροισμα των μερών (SOP).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v