Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισαγωγή νέων μετοχών ενέκρινε το ΔΣ του ΧΑ

Το Δ.Σ.του Χ.Α. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 573.409.701 μετατρέψιμων χρεογράφων της Τρ. Κύπρου και των νέων μετοχών της Envitec.

Εισαγωγή νέων μετοχών ενέκρινε το ΔΣ του ΧΑ
Το Δ.Σ.του Χ.Α. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 573.409.701 μετατρέψιμων χρεογράφων 2013/2018 της  Τράπεζας Κύπρου ονομαστικής αξίας εκάστου 1 ευρώ. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των εν λόγω χρεογράφων ορίστηκε η 12η Αυγούστου 2008.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. των 4.960.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Envitec που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με διανομή δωρεάν μετοχών στους μετόχους της, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 1 παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή.

Δικαιούχοι των νέων δωρεάν μετοχών θα είναι οι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 5ης Αυγούστου 2008. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 13η Αυγούστου 2008.

Στη συνέχεια, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε

*  την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας Byte από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «MERIT Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την 4η Αυγούστου 2008, καθώς και 

*  την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας Σφακιανάκης από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «ΚΥΠΡΟΥ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.», καθορίζοντας ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την 6η Αυγούστου 2008.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε για: 

*  την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας «SATO - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε «SATO - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΟΥ», η οποία θα ισχύει από την 6η Αυγούστου 2008 και 

*  την αλλαγή επωνυμίας και διακριτικού τίτλου της εταιρίας «Α. ΚΑΛΠΙΝΗΣ – Ν. ΣΙΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε. ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» σε «ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ», με διακριτικό τίτλο «ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε.», η οποία θα ισχύει από την 5η Αυγούστου 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v