Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς βλέπει η Marfin τα σενάρια για Cosmote - ΟΤΕ

Το ενδεχόμενο απορρόφησης της Cosmote από τον ΟΤΕ δεν αποκλείει η Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ στο πρωινό της report, σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου, για των οποίων την εγκυρότητα ωστόσο είναι επιφυλακτική.

Πώς βλέπει η Marfin τα σενάρια για Cosmote - ΟΤΕ
Στο ενδεχόμενο απορρόφησης της Cosmote από τον OTE αναφέρεται, μεταξύ άλλων, το ημερήσιο report της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ, επικαλούμενο δημοσιεύματα του Τύπου.

Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες που προκύπτουν από τα δημοσιεύματα αυτά, το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι η εξαγορά του 9% της Telenor στην Cosmote.

Ωστόσο, η χρηματιστηριακή δηλώνει επιφυλακτική για την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων, καθώς, όπως αναφέρει, είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο έρχεται στη δημοσιότητα.

Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει η Marfin, το ενδεχόμενο μιας τέτοιας κίνησης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, ειδικά μετά την κίνηση της France Telecom, ενώ θα μπορούσε να έχει νόημα για τον ΟΤΕ, δεδομένης της ρευστότητας και των ταμειακών ροών της Cosmote.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο